luni

Clipa

Eu recunosc că trecutul nu-i decât o vorbă şi mă mulţumesc să-mi strâng în suflet clipa în acelaşi timp cu memoria. Căci n-am să fiu nevoită să-mi şterg vreo urmă, ci să mă încred în ea. Să devină carne omenească şi nimic să nu o înlocuiască. Să nu imite viaţa şi nici s-o construiască. S-o zidesc pe lumină într-o mare supremă, e visul cel mai înalt . . .

13 comentarii:

iulia spunea...

Nici nu simtim clipa...putem spune despre trecut ca a fost doar 'o clipa'.

Kiraa. spunea...

ce frumos vezi tu clipa. am citit-o de mai bine de șase ori, și nu exagerez. :)

Vér. spunea...

foarte adevarat. frumoasa definitie;;) si eu am citit-o de mai multe ori:d

Pioggia d'aprile spunea...

Orice clipa langa un om de CARACTER poate deveni eternitate

von stroeberg spunea...

clipa=infinit
cartezian definit...

Pioggia d'aprile spunea...

Clipa- eternitate, vesnicie

Clipa isi strica vesnicia atata timp cat caracterul e netrebnic.

Denisa spunea...

frumos:)

C.L.M. spunea...

Legat de clipa, mie mi place doar sa zic"traieste clipa!" :) frumoasa postarea :X

TED spunea...

intradevar interesant.

Pioggia d'aprile spunea...

Sunt oameni care ne fericesc clipa, precum sunt oameni care ne nefericesc clipa, sunt oameni care ne imbogatesc prin viata lor, clipa, altii nu.
Iar un om, un singur nu a dat valoare clipei, s-a uscat pentru a ramane asa, dar ii multumesc ca mi-a picturat apa sfanta pe icoana, prima mea icoana, eterna, acei stropi i-am mangaiat si imi vor ramane CLIPE.

29decembrie spunea...

sigur ca asa e, Pioggia d'aprile...

rosia_lady spunea...

Si unele clipe pe care le asteptam ani in sir...sunt distruse de egoismul unora.....si uneori clipe rele se schimba in petale de bucurii...dar uneori este nevoie doar de o persoana sa imogateasca sau sa stice clipele pe care le traim.

Pioggia d'aprile spunea...

@Lisa, scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar din minima mea experienta exista si esecuri, desigur vina este a amandurora, vina este impartita daca s-a ajuns sa se epuizeze tot, adica orice motiv de a imbogati o clipa in doi. Iar cel care astepta...poate trebuia sa si vrea sa ramana, nu e suficient sa asteptam, ci sa si vrem, sa comunicam si sa aducem siguranta iubirii, altfel tot se usuca in neintelegerii si suferinta, se corupe.