20.5.11

cântec

" odinioară cântecul meu a fost cântecul unui zeu care credea că viaţa şi dragostea sunt veşnice . . . "

20 de comentarii:

ganduri.aruncate.pe.net. spunea...

Doar credea?:]

rosia_lady spunea...

Cand crezi ca ceva e etern..simti ca ai aripi si poti zbura...insa cruda realitate...ne taie aripile..si cadem ..si ne lovim tare in cadere. Asa a fost si cu mine.

Father spunea...

Si oamenii cred, nu numai zeii.
Mie imi place sa traiesc intens in prezent pentru ca dupa...nu se stie! Imi place sa traiesc clipa.

"Un singur ceas de dragoste face cat viata intreaga"~Honore de Balzac - O seara frumoasa!

Bianca Dobrescu spunea...

să fi fost cântecul meu?
(detalii: http://casa-gandului.ning.com/profiles/blogs/monolog-4 )

•pinky girl spunea...

stii e bn sa crezi asta cateodata..

Father spunea...

Buna seara @Bianca,
Am fost la Clepsidra si te-am
gasit. Mai exista vre-un loc unde
tu sa nu fii prezenta? Te laud,
esti neobosita! Fantastica putere!

Buna seara @29decembrie, ma ierti
ca vorbesc cu altcineva pe blogul
tau, dar am urmat trimeterea. Te
rog sa te duci si tu la acea adresa
merita! Va doresc o seara frumoasa!

fatacareaduceploaia spunea...

Doar zeii si adolescentii mai cred asta...

Pioggia d'aprile spunea...

@ eh se despart?! ce sa desparta daca inimile lor sunt unite? nu se vede in fotografie pana la capat, dar mainile care ii cuprind mijlocul, desi simt rezistenta, apuca sa o opreasca, o saruta pe obraz, se privesc cum numai cum ei stiu s-o faca, isi cere iertare si se iubesc iar.

PS draguza fotografia- as denumi-o "picaturile sufletului" - gandurile strabateau cu intensitate scurta distanta dintre Ei ca si cum ar fi prins glas prin prelungirea bratelor.

Pioggia d'aprile spunea...

@ rosia_lady, tocmai cand crezi ceva ca fiind Etern, simti totdeauna ca este si va fi Etern, "cruda" realitate apare doar atunci cand nu intelegem esenta Eternului, prabusiri bruste nu exista in asemenea cazuri, nu s-ar intampla, ptr ca aveam siguranta iubirii noastre deja dobandita, bineinteles daca aceasta este iubire si nu o confundam cu afectul.
Si iti dau un exemplu, exista 3 oameni in viata mea care mi-au devenit ca o "seconda pelle", simt si stiu ca imi vor fi incrustati fiintial, al treilea dintre ei, la care tin mult si m-am zbatut mult, ne contrazicem mai mult decat sa ne intelegem, dar nu am simtit prabusire decat din cauza neintelegerilor ca nu reuseam sa percepem la fel niste lucruri, dar in rest am dobandit siguranta trairilor mele, astfel incat sa nu ma prabusesc, daca el sau eu nu convenim la o clarificare. Eu asa vad si simt lucrurile. Parerea mea.

Pioggia d'aprile spunea...

@ siguranta trairilor = inimile unite = iubire = Etern

(de aceea am si scris in mesajul initial "ce sa desparta daca inimile lor sunt unite) Eu asa am interpretat Eternul si fotografia prin prisma sigurantei trairilor mele.

DeeD spunea...

Mulţumesc de comentariu şi ca răspuns, să ştii că de multe ori aşteptarea chiar aduce ceva. Uneori e bine alteori nu prea, dar mna măcar aduce un rezultat :D.

Kiraa. spunea...

si nu sunt?

ღAzucenaღ spunea...

Intr-un fel sau altul si viata si dragostea sunt eterne ,nu doar pentru o singura persoana ,ci pentru lume ,intotdeauna va exista viata pe pamant si dragostea de orice fel ,caci atunci cand nu va mai fi dragoste nu va mai fi nici viata si invers .Bine ,daca pamantul se va distruge viata si dragostea se va muta probabil pe o alta planeta .

Pioggia d'aprile spunea...

Hey Yooooooou, I love you ! :):):)
Looking through your eyes
I look at myself
Each time that you smile
I hear my heartbeat
I see the sun
Here in the dark
Our two hearts are ONE
Look at me !
Tell me what do you see
Just close you eyes
And described it to me :)

Pioggia d'aprile spunea...

@ aaa, rosia_lady, se impune o precizare. Cei 3 oameni de care iti aminteam in exemplu, sunt din Prezent, eu fiind un om al Prezentului, Nu e nimeni din trecut. Valoarea lor trece dincolo de orice comparatie cu ce ar putea fi perisabil, de aceea imi sunt incrustati Fiintial pana dincolo, asemeni textului propus de 29 dec, adica VESNIC. (1.un sfatuitor/2. un bun prieten/ 3. un om pentru care m-am zbatut mult, Acesti 3 oameni imi vor fi mereu Prezentul. A fost experienta grea, cu multa zbatere si munca, dar i-am castigat pe cei mai valorosi oameni din viata mea si ptr Totdeauna. Asta e miracolul vietii, dragostea si frumusetea ei)

Christina spunea...

Doar zeii mai cred in iubire.

Manoliu ~ spunea...

Frumoase cuvinte!

iulie spunea...

dar sunt vesnice :) doar ca noi uitam

iulia spunea...

Chiar sunt vesnice...dragostea nu va disparea niciodata!:)

Chiulica spunea...

A zis-o bine Christina, doar zeii mai cred in iubire :)

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...