nimic


El rămâne un biet băiat frumos şi nimic altceva. Uneori, sunt destine care nu ne propun nimic.

Comentarii

Little leisure a spus…
Conteaza ca tu stii asta.
Manoliu ~ a spus…
Interesant!
Pioggia d'aprile a spus…
Mmmmmmmm, mi s-au diltatat narile. Ati simtit Ploaia cu miros de fosnete ? :)Stiti cum miroase iarba dupa ce ploua? Si toti trecatorii adulmeca ploaia sa-i simta mirosul? E Mai, e fosnet, Copacii, pe strada ofteaza? E tuse? E planset? Nu ! doar Ploaia cu miros de fosnete.

Ce simpatice sunt tartarughele (broastele testoase), le-ai pus nume?
Si pisoiul care sare dupa ghem starneste un zambet instantaneu.
Imi place si portocala ceas si acel Smile Face :).
Anonim a spus…
@ scuze, pisoiul sare dupa un fluture :):) ce tare e !
Iulia a spus…
Daca nu spun destinele, trebuie sa spunem noi!
Pioggia d'aprile a spus…
Nu am putut sa nu afisez un Smiley Face instantaneu cand am mi-a zis o colega chestia asta, cica: Prin ploaie! alerg, deci exist ! :):):):):):):):):):):):):)):):):):)
- pot deschide gura si sa inghit stropi de ploaie. (tine de sete)
- bucuria copiilor atrasi puternic de apa stransa in baltoace
- cu cat ma ud mai tare, cu atat devin mai vesela :):):):):)
- saruturile indragostitlor in ploaie e desfatarea iubirii lor alaturi de natura.
C.L.M. a spus…
Uneori omu' isi mai face destinul si cu mana lui :)
Hoinara a spus…
Exista o lege a compensatiei,care face ca,de cele mai multe ori,frumusetea sa fie doar frumusete si atat.Restul calitatilor merg cu succes la cei mai putin frumosi.Si asa mi se pare si corect.
Evident,exista si exceptii.:)
Pioggia d'aprile a spus…
@ CLM, exact, unii isi mai fac destinul si cu mana lor, dar exista altii si in sens invers. A propos, m-am interesat eu, Munchen Re mai fac angajari.
Unii sunt de-a dreptul incorigibili, nu ai ce sa le faci, ii lasi in ale lor.
Have a good live and Enjoy! ;)
Pioggia d'aprile a spus…
@ nu exista ca unii oameni sa se zbata, ca aproape au albit de atat plans ca sa-si urmeze un IDEAL SI SA-L FACA SI PE CELALALT SA INTELEAGA.
Si celalalt, bine mersi, sa astepte pica para malaiata in gura lui natafleata fara niciun efort personal. NU exista asa ceva!!!! Dar are timp de flirt cu jurnaliste, care asta si-au dorit in viata, LUXUL, iar luxul cere sacrificii morale, iar cine vrea sa si le sacrifice e fix treaba lor, nu ma bag.
Dar TU cel care ma acuzi pe mine de atata timp, ai macar bunul simt sa nu flirtezi in fata mea cu o alta femeie, macar declara lucrul acesta pe fata, cinstit, ca stiu foarte bine ca ai o pasiune ptr ea, declarand de nenumarate ori ca e "bunaciune, desteapta, rafinata, etc" cu zeci de articole la adresa ei, unele lucide, analizate bine, vazand minusurile si plusurile, care mi-au placut, le-am citit, dar tot bunaciune e ptr el, desi "il fraiereste", cica e inteligenta. Macar ai curajul sa-ti asumi acest lucru. Macar atat, ca nimeni nu te blameaza, dar fii constit cu mine.
Pai, omule, draga, in felul asta puteam si eu sa fiu inteligenta, te invarteam si eu de nu te vedeai si nu stiai ca te joc in mod parsiv. Capisci????!!!!! dar am fost CINSITA, NU ti-am platit cu PARSIVITATE, ci mereu cu CINSTE, te-am ajutat!!!!!! NU ti-am intors spatele si sa plec sau sa-mi bat joc de tine fara sa-ti dai nici macar seama! Capisci ???
Pana nu isi va cere iertare si pana nu te schimbi cu un efort personal, NO more words.

POST SCRIPTUM: si da Munchen Re fac angajari, ca tot te tenteaza fenomenul "grup". Unii sufera de nesimtire crasa si inconstienta, cica glumesc !!!! O tin intr-o continua gluma.
Enjoy !!!!!!!!

Scuza-ma CLM, scuze 29 decembrie, m-am descarcat si eu azi, dupa o tura de ploaie si miros de fosnete, am dat iar peste un inconstient.(se repeta circul de acu cateva zile, dar de data asta nu mai plang) Va pup pe toti cu drag. Si zile in Smiley Face :):):):):):):):):):):):):):):):):)
Pioggia d'aprile a spus…
@ Lorelai, ti-am raspuns la textul cu "alone" cum vad si simt eu iubirea. Te pup, seara buna si zile in zambete, multe zambete bucurandu-te de viata din tine si cea data de Dumnezeu noua tuturor.
Smiley Face :):)
Lilu a spus…
Cam crud dar adevarat.
<3
Andreea Blându a spus…
"destine care nu ne propun nimic"- trist, prea trist... ca să accept asta!
Manoliu ~ a spus…
:)
Pioggia d'aprile a spus…
@ Draga "noi"
"daca ai fi facut tacit pentru Sufletul Tau" s-ar fi vazut in fapte, pe care nu le-ai. (revezi suflet de femeie si argumentarea, revezi, revezi multe argumentari)Incerci sa te amagesti, in loc sa te schimbi si pacaleala e doar cu tine, nu cu altcineva. Si ti-am demonstrat ieri ca esti la frecvente joase, negru pe alb.
Pana nu iti ceri iertare si efort personal ptr schimabare, No more words cu mascarici. Scurt pe doi!
Julieta a spus…
ce interesant...uneori m-am gandit si eu la asta, si iata gandul aici la tine. cine stie...oamenii sunt poate frumosi si trebuie sa fie iubiti prin ei insisi, nu prin ceea ce realizeaza sau nu...
rosia_lady a spus…
Destinul trebuie construit uneori asa cum ne doreste sufletul. Poate nu o sa reusim ce ne propunem dar cel putin incercam
Costea a spus…
Un băiat care fumează să intre în gaşca celor mari.
Anonim a spus…
And so it is..
Uneori, poate nu exista destine...
Unknown a spus…
trist dar adevarat
Jimmi a spus…
cateodata sa realizezi asta iti face mai bine si e mai linistitor decat multe altele...

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate