Ţipăt

eu ştiu ce-i ăla un ţipăt
un fum de se ridică şi-un plâns divin
o inimă umană ce n-a ştiut niciodată să iubească
ori şi-a dat suflul în schimbul iubirii
haide vin-o de ucide dorinţa de nesuportat
şi stinge al meu glas strivit
căci transparent mi-e înlăuntrul
şi gol mi-e trupul
răscolit sunt iară de memoria mea îndărătnică
iar faţă de greşeli şi timp mă-nchin
şi rog pe al meu Dumnezeu
să nu-mi dea moarte-ntr-un chin
căci eu n-am să merit mult, dar nici puţin
eu am nevoie să fiu iertat şi nu dispreţuit . . .

Comentarii

•Lexa Is Here a spus…
superb:X:ximi place mult de tot..;)
Imi place enorm ultimul vers!:] Se spune sa iubesti pe cineva atunci cand merita mai putin, deoarece atunci are cea mai mare nevoie...

Te pup!:*
VIKTOR a spus…
Sufletul tau este plin de talent si iubire pentru oameni, pentru
natura si te iubesti pe tine ca o
minune a lui Dumnezeu. Seara buna!
Flyerboy a spus…
Genial :x. Am tot incercat sa te adaug la blogroll si nu a mers. :| Sper sa reusesc. imi place blogul tau :)
VIKTOR a spus…
Blogul Dannyells nu mai exista!
29 decembrie a spus…
de ce nu mai exista?
Pioggia d'aprile a spus…
@ ganduri aruncate pe net, enuntarea ta are o logica eronata, "se spune sa iubesti pe cineva atunci cand merita mai putin, deoarece atunci are cea mai mare nevoie". Aici NU e vorba de iubire, CI despre INCOMPATIBILITATE si un om care sa straduieste din rasputeri atata amar de vreme caci tampla dreapta i-a devenit deja albita de zbatere, iar celalalt nu face nimic, decat asteapta de fiecare data sa fie Iertat si atat. NU exista COMPATIBILITATE IN A VEDEA LUCRURILE, unul le vede firesc (nu are lucrare, nu are rugaciune, are asteptari firesti), iar altul isi doreste mai mult de atat, e deasupra firescului si asemenea oameni NU pot sta impreuna, nu se inteleg, fiind mereu la pol opus si sunt Nefericiti impreuna, atata tot. Simplu ca buna ziua.
Maia a spus…
Şi mie imi place mult ultimul vers..
Pioggia d'aprile a spus…
@ Yassemina, ti-o fi placand ultimul vers, ok, a ierta si a iubi e simplu. Ceea ce este greu este INCOMPATIBILITATE, iar in cazul asta ce pot eu sa iert? daca celalat e firesc.
Iar eu imi doresc mai mult decat firescul si lucrul acesta IL STIE, inca de la inceput si nu a facut nimic sa vrea acelasi lucru si suntem intr-un antagonism continuu, ceea ce nu aduce fericirea niciunuia.
Nu e vorba de iertat, nu e vorba despre dragoste, ci despre Incompatibilitate. E ca si cum unuia i-ar placea swingerii si celalalt ii spune, dar eu te plac DOAR pe tine. E chestie de gusturi si aci nu poti sa schimbi, mai ales ca nu s-a schimat in atata timp si inca ne chinuim aiurea in tramvai.
29 decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : pot sa te rog sa nu mai comentezi despre vorbele altora? fiecare are parerea lui, ca doar pana la urma literatura transmite mesaje diferite fiecaruia, asta e si scopul ei, sa transmita sentimente, trairi cititorului. mi-ai face o bucurie daca ai inceta. esti libera sa spui ce vrei tu, parerile tale referitoare la postarea in sine, si nu la ce zic ceilalti. iti multumesc frumos :)!
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec,da, desigur, n-o sa mai comentez.
Da, literatura transmite in mod diferit cititorului. Doar ca aici, in acest text este vorba despre un lucru mult mai delicat, de aceea mi-am permis sa intervin si unde nu mai este vorba de literatura, ci despre Adevar si ca nu este vorba de iertat si despre dragoste, ci despre INCOMPATIBILITATE, atat de simplu de rezolvat. Dar din pacate, noi oamenii avem darul de a ne complica viata, cand lucrurile ar fi mult mai simple, daca am fi am cautat Adevarul, simplificandu-ne multe chinuri si atata batai de cap inutile.
Cu placere. :):):)
Pioggia d'aprile a spus…
@ Multumesc ptr dialog. Toate cele bune tuturor ! Bye Bye !
29 decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : am observat ca tu tii neaparat sa le arati oamenilor ceea ce ti se pare concret si mesajul pe care ar trebui sa il priceapa cu adevarat.
dar nu putem face asta de fiecare data.
ma bucur ca m-ai inteles :)!
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec, nu tin sa arat oamenilor, ci doau UNUIA anume, ptr ca nu sunt genul de om care intorc spatele si sa plec. Intai lamuresc si sa las loc de buna ziua, daca vrea sa priceapa si apoi plec si doar ptr a aduce lucrurile la lumina si sa nu i se para ca e neindreptatit cand totul este vorba despre incompatibilitate si daca ar fi si sincer si ar da seama ca asta a fost problema inca de la inceput, nerezolvata nici pana azi.
DEC.I a spus…
si din nevoi ne pretuim
Multumesc!:] Ok, poate ca acesta este sensul "logic' al ultimului vers, adica sensul pe care il percepi tu. Dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa avem aceeasi opinie despre un anumit vers. Doar de aia este numita opinie PERSONALA, nu?
Iti multumesc ca mi-ai raspuns si ca m-ai "lamurit", insa eu tot la opinia mea raman. Greu mi-o schimba cineva:].
Pioggia d'aprile a spus…
@ De.CI "si din nevoi ne pretuim"
Serios??? hahaha :):):):):)
Unuia ii plac swingerii si "iubirea de grup" si celalalt trebuie sa ii pretuiasca nevoia. Ii spui o data, ii spui de doua ori, ii spui si a treia oara si gata.
L-am lasat in GRUP :):):):):):)
De ce se vaita acu ca nu ii este bine?? Nu a vrut asa, pai acu e fericit in Grup.:):)
Multi pupici grupului :):):):)
29 decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : te-am rugat ceva.. dar vad ca degeaba.
HnH a spus…
@Pioggia d'aprilie: cred ca toti am inteles insistenta ta cu privire la INCOMPATIBILITATE si eu personal te gasesc iritant/a. ma bucur de 29 decembrie dar aceste comentarii devin enervante si deloc ajutatoare. te rog,fii mai absent sau eventual mai evaziv in comentarii.
Cine sunt eu?! a spus…
genial, genial si iar genial!

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate