27.3.11

Formulă în timp de ploaieÎn mijlocul dimineţii nu prea frumoase, amândoi admiram picioarele pornite uşor înainte, mâini care se zbuciumă, degete care apucă şi lasă braţul măreţ al fiinţei iubite. Privind la ei, nu mai vorbesc nici ideile, nici limbajul, vorbesc lucrurile. Grăiesc atât de mult, încât adesea un om îndrăgostit, lasă un " nu ştiu " pe care îl cere femeia iubită, de teamă ca nu cumva răspunsul lui s-o tulbure, să-i neliniştească privirea, care pare că nu vede nimic şi totodată vede tot. Aici la fereastra îngheţată şi devenită cu desăvârşire sinistră, se văd în valuri de torenţi mii de dorinţe, de năzuinţe bezmetice, de gânduri violente care trec înăbuşite. Azi dragostea pare să crească, se sprijină pe orice piedică. Toţi aud mugetele inspirate de supărarea mării. Azi marea plânge iar picuri de apă acoperă geamul. Azi nimeni nu se înfurie, oamenii privesc la valuri.
Azi dragul meu, se iubeşte după o forumulă : picioare fine şi trup vioi egal mare pentru doi. Azi să fie oare pentru noi ?

5 comentarii:

Un trup spunea...

Azi ploua, iar picioarele pornite par a se iubi printre picuri.

Kiraa. spunea...

pe tine să te acopere marea..
frumos spus că dragostea se sprijină pe orice piedică! :)

ღAzucenaღ spunea...

Foarte frumos.Imi place cum imbini tu natura ( ploaia) elemente din exterior cum e trupul si imaginea fizica cu sentimentele ,cu ceea ce simt oamenii.

Father spunea...

Hi 29decembrie,
Are you an love story teller nice!

Iris Tiron spunea...

,,Azi dragul meu, se iubeşte după o forumulă : picioare fine şi trup vioi egal mare pentru doi,, asta e super tare :X

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...