29.3.11

Temeri frivole

- Tu nu eşti iubită, eşti prea mult.
- Greşeşti, eu doar sunt uitată în fiecare clipă. Doar n-am să cred vreodată c-am fost iubită cu evlavie.
- Aş fi  dezonorat să-ţi spun asta, draga mea iubită . . .
- N-o isprăvi !
- Ce ?
- Fraza, spuse cu un spasm nervos. Nu ţi-e ruşine, să vii aici să gândeşti în voie, să-mi spui în liniştea odăii că-ţi sunt iubită, că tu vrei amor, să-mi răstorni în inimă spăimântătoarele elegii ale durerii unui dor, s-arunci cu sfat în mine şi să-mi chemi un doctor. Ia du-te-n taină tu om cămătar, îţi cer să-mi fii iubit, iar tu strivit, îmi ceri la rându-ţi trupu-n dar.
- Sunt foarte tulburată de drama care se petrece. Numai nenorociţii ştiu până unde poate ajunge dragostea şi cum ea trece . . .

11 comentarii:

tanciu spunea...

"Numai nenorociţii ştiu până unde poate ajunge dragostea şi cum ea trece "
sfârşitul încunună opera!

Mihay spunea...

Eu mereu gândesc așa... exact cum ai spus tu. cuvânt cu cuvânt.

PortocalaAtomica spunea...

Cu fiecare fraza neîncheiata, pentru fiecare dintre cei sortiți sa aibă o viata nenorocita se găsește câte un "anumit" care, deși pare perfect, întors cu adevărata fata e doar un răpitor de sentimente și voință.

ochelari de ploaie spunea...

are chiar si rima nu doar sens, bv*o. :)

Lady*izuH spunea...

Epic sfarsitul! Genial tot!

Father spunea...

Numai daca ai trecut,sau treci
prin astfel de situatii, zic eu,
poti versifica o astfel de stare.
Daca nu ai copiat de undeva, inseamna ca ai un mare talent. Te felicit pentru talent. In cazul ca este un fapt real, sincer imi
pare rau!

ღAzucenaღ spunea...

Ca sa nu ajungem in situatii de acest gen ,trebuie sa deschidem mai larg ochii si sa incepem sa cunoastem oamenii ,sa vedem din prima clipa ce vor.

Scri foarte frumos si lasi la inceput si o nota de suspans.

vacitim spunea...

indiferent de cum se incheie o poveste de dragoste,fie si intr-un mod neplacut, sentimentele si trairile tot sunt pozitive.

Pauza De Tigara spunea...

"Teama este o întrebare: De ce ţi-e frică şi din ce cauză? Aşa cum sămânţa sănătăţii este în boală, pentru că boala conţine informaţie, temerile tale sunt o comoară a autocunoaşterii dacă le explorezi"

Septimia spunea...

Toti suntem camatari. Criminali. Cersetori. Copii. Oameni, in final. Pentru ca nu ne-a dat nimeni de ales daca ne vrem sufletul sau nu.

aLiz3 spunea...

"Tu nu eşti iubită , eşti prea mult. " - mi se pare mie sau "eşti prea mult" (pentru mine) e cam aceaşi chestia cu eterna scuză de despărţire "eşti prea bună pentru mine" ?

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...