15.3.11

Fericirea pâlpâie în cele mai mici vinişoare

" O femeie ar fi trebuit să îndure plictiselile unei vieţi serbede, fără culoare, şi să iasă din ele pentru a intra în raiul iubirii. Ar trebui să cunoască fericirea pe care o încerci simţind că întreaga ta viaţă e a altuia, îmbrăţişând emoţiile nesfârşite ale unui suflet de poet, trăind îndoit : ducându-te, venind cu el pe drumuri tăiate în văzduh, în lumea năzuinţelor. Suferind de amărăciunile lui, zburând pe aripile uriaşelor lui plăceri, desfăşurându-te pe un teatru vast, în vreme ce rămâi liniştită, rece, senină în faţa unei lumi care te observă.

Da, draga mea, adesea trebuie să cuprinzi un ocean întreg în inima ta, aflându-te, aşa cum stăm noi doi aici, în faţa focului acasă la tine, pe o canapea. "


11 comentarii:

Amelie spunea...

Imi place mult de tot citatul asta!:X

Blair spunea...

imi pare atat de cunoscut.

Deniza C. spunea...

fără cuvinte. mirific. superb. mirobolant. inefabil. nu ştiu, nu pot să mă decid. îmi place!

Father spunea...

Daca in povestirea de ieri asistam la stari mai dramatice cu lacrimi si stari negtive, astazi lucrurile sfarsesc intr-un happy-and cu inima ei care cuprinde toate aceste stari de trecere de la banal, plictis si impartasind impreuna amaraciuni, la o iubre langa un foc si in bratele lui. Frumos 29decembrie-mai ales ca totul pare a fi ca intr-o scena a vietii de zi cu zi. Felicitari!

Pauza De Tigara spunea...

sentimente interesante adresate din inima unui baiat:D

PortocalaAtomica spunea...

Ce superb::..:)

Ella. spunea...

Este foarte, foarte frumos spus..! :)

metafizicx spunea...

interesant :)

Denisa spunea...

frumos:)

aLiz3 spunea...

Simplă magie ! :)

Kovacs Alex spunea...

Frumos citat!

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...