Adio-ul

Imagine
Ce pot să-ţi dau eu ?
Un trup arzând de viu 
O minte nebună, febrilă
Ochi ce dau de înţeles diafana lumină 

Unde voi ajunge prin lunga dibuire a sufletului-ţi şovăielnic ? Mă întreb . . . sunt prea aproape, prea de murire? Ţi-e sufletul în floare  ori ţi-e dor de înflăcărata-mbrăţişare ?
Pretinzi că-mi ştii de frică, tu pui de cerşetoare, odată negând, taina dispare. 

Când stele se lovesc pe cer, în mintea ta se întâmplă un măcel. Tâmplele nu-ţi mai rezistă, mâini şi buze se strivesc de-al robiei tău trecut.
Eşti obosit, şi-al tău trup ce din lacrimă născut, devine acum totul ceţuri sfâşiate de vânt. Te credeam a mea eternă iubire, a mea vastă plutire. 

Te-ai dovedit, ca într-o geană, una câte una căzând, purtând lespezile negre amintiri, să fii cel care sensibilul meu suflet mi l-ai nimicit.

Suntem fii Lui, şi tu şi eu . . . nu ştiu care dintre noi a fost mai truditor. Dar gloria se-nalţă şi tu n-ai s-o vezi, eşti prea muşcat de lupte ale sânului femeiesc. Privirea-ţi va fi albă, pielea străb…

Vorbesc astfel despre moarte

Călin ştie cât mint  şi cât de primejdioasă sunt adesea. Doar el vrea să mă convingă să trăiesc. Eu ştiu la ce să renunţ şi că nu fug de moarte, de fapt mi-e gândul alinat când vine vorba de asta. Recunosc că de atâtea ori m-a înfiorat murirea, dar în cele mai frumoase clipe.
Câtă vreme am să-mi mângâi tălpile de praf şi am să rătăcesc, n-am să urăsc şi-am să iubesc, atunci moartea nu are să devină decât parte din mine, şi o dată cu stingerea mea şi ea dispare . . .

Comentarii

Desire a spus…
Cât timp suntem în viață conteză să știm să trăim. să nu ne lăsăm doborâți de greutăți. Ele sunt încercări peste care trebuie să trecem.
worsakeend a spus…
Asa sunt toate femeile scorpion?Spirituale?
Dannyells a spus…
prea tanara pentru astfel de
ganduri. Imi place poza si parul.
De ce sa ne gandim la moarte cand viata e asa de frumoasa?:]
De acord cu deea.
Ioanide a spus…
Moartea in sine este un non-sens, niciodata nu murim, avansam un nivel superior, omul se teme de ceea ce nu cunoaste, fiinta umana e tipic distructiva incearca sa elimine ce nu intelege, dar vazand ca este imposibil incearca sa ignore !

La sfarsit daca ai convingerea si siguranta ca "ai trait", esti un om implinit !
ღAzucenaღ a spus…
Moartea va veni ,dar de ce sa ne gandim si sa o analizam atat de mult ? Analizam moartea desi noi nici nu traim de mult ,mai avem prea multe de descoperit pe acest pamant pana sa ne dorim sa experimentam si moartea. Ca de obicei ne incanti cu niste postari foarte impresionante.
amuleta japoneza a spus…
E alba mireasa mortii si e atat de frumoasa. Iti scisesem zilele trecute, dar se pare ca au fost sterse comentariile. Din cate am inteles a fost o problema cu blogurile. Ne revedem curand. Imbratisari

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte