Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

Musafirii

 "Anii copilăriei sunt ca musafirii în mahala. Îi primeşti cu acelaşi surâs pe buze, îi cinsteşti cu dulceaţă şi cafea şi-i petreci până la uşă cu refrenul obişnuit : " Când mai poftiţi pe la noi ? ". 
Abia târziu de tot, începi să-ţi dai seama că cei care vin mereu, nu mai sunt cei care plecaseră odată. "

Comentarii

Denisa a spus…
foarte adevarat:)
Copilăria trece foarte repede, deși atunci când ești mic dorești să crești și să devii doctor sau pilot de avion. E trist că treci pe lângă momentele bune din viata și nu le dai atenție decât celor triste și cauzelor lor. Abia mai târziu regreți ca ai trecut pe lângă ele cu viteza copilăriei. E superb citatul:::...:)
Bibby-Ellen a spus…
Bine zis.
Bine zici în fiecare postare.. Tu cu pozele geniale.
Bibby-Ellen a spus…
PS: Mi-ai putea da, te rog frumos, un link către site-ul de unde îţi procuri poze aşa frumoase? Asta dacă nu încalc regulile mute ale originalităţii. :)
Adi a spus…
Foarte frumos...
Manoliu ~ a spus…
Buna dimi`@29decembrie.
Foarte adevarat in tot ce scrii.
Iti doresc sa ai o zi frumoasa!
,,Abia târziu de tot, începi să-ţi dai seama că cei care vin mereu, nu mai sunt cei care plecaseră odată. "

...ai mare dreptate.
TED a spus…
eu ma bucur cand am musafiri. dar MAI MULT ma bucur cand imi pleaca.
Casiana a spus…
eu sunt de acord cu TED :))
ideegeniale a spus…
Oamenii se schimba, dar cel putin ramanem cu amintirile..

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte