Treceți la conținutul principal

Miercuri, ziua 11.

dragă Jurnal,

Să-mi fie cu noroc faptul că voi reveni  zilnic și mă voi confesa ție. Am pierdut succesiunea evenimentelor petrecute din ultimul timp, însă majoritatea sunt legate de sufletul meu pereche. 
M-am întrebat cum este posibil ca toate drumurile care te poartă prin lume, să te poarte la brațul   lui?  

Suflete pereche alerte. 
Iubirea s-a întâmplat precum un val gigantic. M-a prădat ca un tsunami care devastează coastele Pacificului. M-a înnebunit de dorință, dar mai ales, mi-a curmat suferința pe care aș fi cunoscut-o odată ce planurile mele de viitor erau îndeplinite. Sau mai pe scurt, ce aveam eu în minte să fac cu viața mea. Am scăpat de colivia singurității în care aveam să rămân pe termen nedeterminat. Trăiesc o viață palpitantă și nesigură; pot să privesc la trecutul unui viitor care a murit înainte de a fi dus la bun sfârșit; pot să râd, pentru că mă simt excelent în rolul de pereche; solitudinea ar fi devenit o pacoste; apreciez viața la o formă mai supremă ca oricând; ca niciodată. 

Ne macină simultan aceleași sensuri și cugetări. Spiritele noastre devin îngândurate și comunică natural despre ceea ce ne preocupă. Sunt sinceră să-ți zic că sar scântei, dar flama se stinge la fel de rapid precum s-a aprins. Mereu adună unul dintre noi cenușa rămasă de pe urma arderii unei discuții încâlcite. Curățenia în cuplu ne ajută să păstrăm iubirea fragedă și încordată. Sau vie. 

Am fost atât de vie la orele opt ale dimineții și scăldată în atracția erotică pe care o resimțeam acum după seara trecută ! Îmbrățișarea mea l-a stârnit și l-a ademenit în cursa momentului erectil pentru un sex oral;  am șiretlicurile mele când vreau să-l seduc; să-l fac fericit arătându-i câtă apreciere poate purta inima mea pentru el și să-i aduc plăcere în toate diminețile în care are să plece, lăsându-mă singură la cafea. Clipele noastre de amor mă înfometează. Vreau să te revăd pentru că vreau mai mult ca ieri; și mai pasional, și mai bine. Tu ești sufletul meu pereche și ți se cuvine mai mult; fără altă justificare; meriți totul. 

Fierbe apa în ibricul pentru cafea. Astăzi am omis să-ți spun că mă simt mai îndrăgită; simt o diferență față de zilele care s-au scurs în acești ani. Să iubești mai mult și mai tare ca niciodată, e un sentiment pe care ființa ta mă face să-l trăiesc pentru prima oară. Sunt imperfectă și mi-e teamă să nu te pierd. Câteodată mi se mai strică busola și calc în derivă; dar dragostea ta mă aduce înapoi ca un curent din larg pluta la țărmul mării.


                                                     sursă:facebook.com/acidtrip25

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate

Dragă jurnal,

Oare cât de datori îi suntem trecutului pentru persoanele care am devenit astăzi ? Privind înainte am realizat că primejdia uitării mă așteaptă suspicios la colț dacă nu-mi arunc un ochi peste umăr. Și uit mai mereu să o fac. Uit ca o lunatică să-mi întorc privirea la pașii mei care construiesc o minunată vedere. Sunt repezi, agitați, uneori lenți și îngâmfați ce construiesc un mers de leu, alteori un mers de rață. Sunt zile în care ploaia șterge urmele pașilor mei călcați în soare. Și uitându-mă înapoi, văd doar imaginea lor zglobie pe retina ochilor scăldați în amintire.

Ah jurnal, cum trece vremea ! O zi sufăr, două mă vindec, trei suspin și patru mă-nchin la prostia   ce-mi șade cochetă în minte, după care râd și mă bucur de mine. Acum o vară eram un om mai mic, mai neînsemnat și mai fără rost ca niciodată. Dar eram fericită în iluzia mea de a avea totul, adică bucuria unui suflet împăcat cu sine și cu sufletu-mi pereche. Iubeam adierea vântului, iubeam paloarea soar…

Sâmbătă, ziua 8. Știu că nu e ușor să te iubesc

Dacă ar fi fost, putea să o facă oricine. Mi-am pus în cap să nu fiu oricine, căci nimeni nu avea cum să iubească ființa ta așa cum o fac eu. Dar am uitat treptat, ușor de mine ...
.
.
.

În dimineața aceasta m-am trezit și n-am mai văzut soarele. Mă simt deshidrată și mai degrabă obosită după somnul nu foarte plăcut pe care l-am avut azi-noapte. Privesc la tavan și lustra se zguduie puternic din cauza pașilor greoi și apăsați ai vecinilor de deasupra. Oftez. Închid ochii și trag cearceaful peste picioare. Vreau să mai dorm o oră. De fapt, mi-aș dori să nu mă mai trezesc. Astfel, n-aș mai fi nevoită să-mi repet visul care mă destramă și-mi poartă sufletul desfigurat de gânduri, într-un ireal construit din realitatea subconștientului meu.

Viața mea dezordonată a ajuns la cel mai lung sens giratoriu. Nu știu dacă să virez la stânga în necunoscut, dacă să o țin drept pe drumul ce am pornit ori dacă să fac dreapta pe un drum abia pietruit. În visul meu sunt un trup și suflet dezorientat, iar o …