Încadrarea nu poate fi altfel decât defectuoasă

Bărbații nu se împart în două, trei, inșpe mii de categorii. La fel cum femeile nu se împart în curve și casnice. Citesc oriunde despre bărbați care fac, dreg, rănesc, trădează și prin concluzia comună a atâtor creiere infime, sunt toți la fel. Femeile în general aleargă după senzațional și frenezie în amor, după bani și după băiatul de la benzinărie. Ca să le facă plinu'.

Voi femeile care ieșiți la întâlniri, și nu vă judec dacă în loc de un bărbat la masă vă conversați cu o fetiță, atașați o etichetă fiecăruia dintre cei ce vă vând idei și mai apoi iubire.
E afemeiat- și cum ai vrea să fie dacă e burlac? 
E păgubit- de alta dinaintea ta care i-a terfelit creierii și inima- pe aceea unde o încadrezi? 
E sexual- și dacă nu ar fi, pe tine ce te-ar mai atrage? 
E misogin- toți se dau pe brazdă. 
E sărac- în buzunar, dar tu ești cu spiritul.

Femeile spun multe lucruri cu intenția de a-și crea un iglu protector pentru a se simți confortabil. Tipizează, cataloghează, încadrează. Și ce este mai trist, e că o fac prost, pentru că, din fericire, am învățat că toți suntem diferiți. Nu merităm etichete, merităm credite.

Femeile nu-s curve că se culcă cu bărbați dacă nu o fac pe bani. Bărbații nu-s curvari dacă se culcă cu femei când sunt celibatari.
Iar săraci . . . săraci cu duhul suntem cu toții la un moment dat. Ceea ce contează este să vă ieșiți din această stare, femei,  și să vă lăsați ajutate de bărbați în tot acest proces.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate