Ocupat

Sună cunoscut când nu-ți stabilești prioritățile din timp și nu atribui sistematic din timpul tău, celor care cu adevărat contează. Ocupat e o scuză, e un timp mort în care niciunul dintre noi nu ne spunem nimic, dar ne vorbim prin gânduri.
Frustrarea intră în acțiune când ceea ce-ți dorești și crezi că e favorabil pentru tine, devine prompt absorbit și cuprins de activități știute doar de persoana în cauză. Și te întrebi cum își poate distribui și concentra energia asupra altor evenimente, iar asupra întâmplărilor remarcabile de la început dintre voi doi se așază negura, ca aburii de apă care plutesc în aer, aproape de pământ, tulburând transparența aerului.
Ocupat distruge echilibrul atunci când celălalt e liber și devine singurul autor al poveștii voastre, pentru că evident, colaborarea a fost ruptă. Contractul s-a terminat, dar nu în termeni amiabili, pentru că celălalt a fost ocupat să-și facă simțită prezența la căderea de comun acord. Și mai rău, nu și-a trimis nici mediatorul care să negocieze pentru el. Pare că a intrat în pământ, că se ascunde sub soare și nutrește ceva.
Ocupat e răspunsul pe care-l primești și când bați în ușa toaletei, vine cu aceeași intensitate și rapiditate ca fasciculul de lumină. Suntem atât de risipitori cu timpul nostru, încât părem ocupați, părem că știm totul, dar în fapt, știm multe lucruri despre puține lucruri. Dar să nu uităm că atunci când cineva ne închide o ușă, altcineva ne va deschide o fereastră.
Pentru că întotdeauna cineva va fi ocupat, iar altul va fi disponibil și va deschide ușa în timp ce aerul curat intră pe fereastră.
sursă foto:weheartit.com

Comentarii

Lavinia Dance a spus…
Cata dreptate ai...
Interzisa a spus…
interesant.

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate