Treceți la conținutul principal

oftat

se duc zilele precum nebunele dupa feciori. si trec si anii cu minutele lor cu tot, ii iau pe muritorii cei flamanzi si-i trimit spre-o alta dimensiune.
o faima fara pret mi-a dobandit cenusa, iar idealul merita un acelasi mormant.

Comentarii

Lady*izuH a spus…
Time flies :(
Bianca Dobrescu a spus…
timpul nu mai stă la taclale cu mine...
£αvi H. a spus…
anii se duc, important e ce lasam in urma.
rosia_lady a spus…
frumos...si imaginea frumoasa
Flyerboy a spus…
Geniala imaginea aia :X!!
Ghost Painter a spus…
Ah! De-am fi nemuritori!
Tania Ioana a spus…
'o faima fara pret mi-a dobandit cenusa, iar idealul merita un acelasi mormant.' cât de frumos spus.
Anonim a spus…
ce repede trece timpul..
Anonim a spus…
Timpul trece mult prea repede de o vreme, nici nu-l simţi. Al naibii de iute zboara!
QED a spus…
Se duc zilele, noptile, iar noi mergem in aceeasi directie. Chiar daca facem stanga, dreapta, daca ne intoarcem, tot in aceeasi directie inaintam. Si, parca din ce in ce mai alert. E si vina noastra. Timpul e asa de cand il stim.
Alexia a spus…
Timpul nu mai are rabdare...timpul sau poate noi insine nu mai avem rabdare.
Better a spus…
ce placere sa te recitesc! timpul asta...

Postări populare de pe acest blog

Luni, ziua 18. Începuturile

Dragă jurnal,
Nu era pentru prima oară când mergeam la o petrecere în vreo dugheană de prin centrul Bucureștiului.  Nu eram nici de foarte mult timp prin capitală ca să-ți pot spune că am fost la prea multe. Mă mutasem abia de două luni și hoinăream străzile ca un câine scăpat din lațul unei bătrâne. Aveam bani, aveam ce face, ce cumpăra, ce încerca. Mă cuprindea mirajul unui oraș înghesuit de turme și totuși atât de sălbatic. Îmi plăcea și îmi repugna simultan confuzia și starea primitivă care mă învăluia în acel început de viață. Puteam să aleg între tot felul de bărbați mai mult sau mai puțin atrăgători, dar șarmanți și interesanți. Îmi plăcea  tipul cuceritor și-mi place și acum. Sunt de părere că un bărbat nu ar trebui  să se oprească din a curta o femeie la nesfârșit. Bine, există și tipul cuceritorului care îmi displace extraordinar de mult: atunci când nu mă atrage; dacă nu mă atrage, dansul cocoșelului îmi alungă orice pornire sexuală; când nu e atracție de nici un fel, efortu…

Duminică, ziua 17.

Dragă jurnal,
Simt cum se apropie toamna. Îi simt vântul iute și rece cum lovește în obraji. La orele 8 ale dimineții încă îți îngheață respirația și ochii plâng după soarele torid din vară. Au început copacii toți să fie luați la rost de bruma neanunțată care i-a întors cu susul în jos. Le sunt coroanele  cuprinse  de frisoane care fac din scuturarea frunzelor un dans înecat într-un delir al pasiunii. 
Mă simt sensibilă în această dimineață. Melancolică și prinsă în aceleași mișcări plastice și ritmice ca  cele ale frunzelor. Mă gândesc dacă sunt pregătită să încep adevărata poveste ce se vrea spusă în paginile tale. Până acum m-am lăsat purtată de sentimente mici și mai puțin însemnate, pe care inima mi le transmițea. Semnale slabe ale sufletului- așa le-aș descrie. Adevăratele trăiri sunt ținute captive încă. 
A venit momentul să mă destăinui cu adevărat, jurnalule. Să-ți spun, cu tărie în degetele care alunecă pe coală, că viața m-a surprins cum te surprinde furtuna de nisip în d…

Dacă iarna nu pleacă de la noi, m-am gândit la un top al celor mai frumoase animale "de zăpadă"

Nevăstuica


Iepurele Arctic


Ursul polar


Un pui de focăLupul arctic
Vulpea polară Bufniţă de zăpad