vineri

nevastasa era o tarfa

masa e plina de pahare cu bere.
fumul de tigara pluteste pretutindeni in camera obscura.
doar un bec de vreo 30 de volti licareste neintrerupt.
geamul e deschis larg, iar sita loveste nevrotic in el. o duhoare de peste mort si alge negre vine de afara. se aud glasuri de pescarusi pe marea pustie.
valurile aduc marunte aluviuni pe malul incarcat de scoici. la orizont se vede cerul negru, parca stand sa explodeze.
o nota de violenta pudica ii stapanesti pe cei asezati la masa. sunt intr-o semi-reverie ce-mi permite sa iau parte la acest spectacol de suflete amatoare si care totusi imi da voie sa raman distant.
sunt destul de prost ca raman  in casa. imi iau pelerina si ies in graba pe usa.
sufletul tipa dupa cativa vapori sarati de apa, iar ochii sclipesc cu stupoare la spuma murdara ce ineaca nisipul negru.
zeci de pasi raman in spatele meu, urme de talpi care nu par a fi ale pantofilor mei. pantofi cumparati de la un nene cu care m-am tocmit la suma de 30 de lei. cerea 90 de lei nemernicul.sotiei lui Stoica ii placeau foarte mult, iar mie imi placeau sanii ei bine crescuti. si placintele cu gutui. erau extraordinare. avea un stil infect de aranja camerele de zici ca intrai intr-o camera de bordel, plina de igrasie si grasime pe pardoseala.
femeile sunt firave, dar ea, cu privirea ei patrunzatoare,iti descheia prohabul.
iti intra si in chiloti.
era drumul ei cel mai usor de a ajunge la "os".

3 comentarii:

ochelari de ploaie spunea...

becul era de 30 de wati ;), si da imi place postarea :P

Ghost Painter spunea...

:>

Mai vreau.

Ana-Maria spunea...

Interesanta postarea .Nu prea mai permis timpul in ultimul timp sa intru pe blog, Blogul tau chiar mi-a lipsit, o sa incerc sa recuperez:D!