Treceți la conținutul principal

4 ani de idei albe

am mai incheiat un capitol si anume . . .  liceul. azi am avut gala de absolvire si pot sa fac o apreciere : a fost superb !
am crezut ca va fi usor si ca voi putea trece foarte repede peste momentul asta. realitatea insa mi-a infirmat acest lucru.
iti doresti sa termini cat mai repede cu totul, vrei sa fugi din orasul de bastina, vrei sa cunosti oameni noi si sa devii student, dar faptul ca nu vei mai fii langa oamenii cu care ai petrecut 4 ani si in special langa profesorii dragi, te determina sa rupi o bucatica din marea amintirilor si s-o lasi aviz pe tocul de la intrare in clasa : am iubit romana, mi-a placut istoria si am urat al dracului de mult momentul cand s-au incheiat toate acestea.
ma bucur mult pentru ca am fost apreciata si pentru activitatea mea extrascolara, literatura.
va las mai jos o poza :">.
hai fie 2.
nu am mai multe .:))
astept sa imi povestiti, cei care au absolvit anul acesta liceul, cum a fost la voi :x


Comentarii

Ghost Painter a spus…
Felicitarile mele! >:D<

Eu inca n-am terminat... din pacate :)
29 decembrie a spus…
@ ghost : multumesc frumos :*
Bibby Ellen a spus…
Felicităăăări! Fata în tenişi :)) :*
Rebeca C. a spus…
Felicitări, draga mea!
Irina Constantin a spus…
2 ani in urma... si eu vroiam sa devin studenta, sa scap de orasul de bastina, sa cunosc oameni noi ... acum acestea mi se par doar niste chestii stupide , studentia e doar o rutina, imi vreau anii de liceu inapoi.....
29 decembrie a spus…
@bibby: :)) da, cam singura :))
cu amica mea in sandale:))
29 decembrie a spus…
@ rebeca: multumesccc fain :*
SimonaR. a spus…
Felicitari! Sunt atatea momente in care mi-as dori sa fiu din nou la liceu...
Nymphetamine a spus…
http://nymphtamine.blogspot.com/2012/05/o-ultima-cuvantare.html

citeste asta:)
termin si eu liceul acum, dar nu am gala de absolvire :( e doar banchetul, care o sa fie peste 0 sapt.
MANNIX a spus…
Felicitări @29decembrie !!!
Sper că vii în București la
facultate :) Succes pe viitor!
Anca-Ioana Sandu a spus…
E mişto şi studenţia. Eşti pe cont propriu, nu te mai bate nimeni la cap să faci asta şi ailaltă.
Dar ca atmosferă, tot la liceu e mai frumos. :)

Postări populare de pe acest blog

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate

Dragă jurnal,

Oare cât de datori îi suntem trecutului pentru persoanele care am devenit astăzi ? Privind înainte am realizat că primejdia uitării mă așteaptă suspicios la colț dacă nu-mi arunc un ochi peste umăr. Și uit mai mereu să o fac. Uit ca o lunatică să-mi întorc privirea la pașii mei care construiesc o minunată vedere. Sunt repezi, agitați, uneori lenți și îngâmfați ce construiesc un mers de leu, alteori un mers de rață. Sunt zile în care ploaia șterge urmele pașilor mei călcați în soare. Și uitându-mă înapoi, văd doar imaginea lor zglobie pe retina ochilor scăldați în amintire.

Ah jurnal, cum trece vremea ! O zi sufăr, două mă vindec, trei suspin și patru mă-nchin la prostia   ce-mi șade cochetă în minte, după care râd și mă bucur de mine. Acum o vară eram un om mai mic, mai neînsemnat și mai fără rost ca niciodată. Dar eram fericită în iluzia mea de a avea totul, adică bucuria unui suflet împăcat cu sine și cu sufletu-mi pereche. Iubeam adierea vântului, iubeam paloarea soar…

Miercuri, ziua 11.

dragă Jurnal,
Să-mi fie cu noroc faptul că voi reveni  zilnic și mă voi confesa ție. Am pierdut succesiunea evenimentelor petrecute din ultimul timp, însă majoritatea sunt legate de sufletul meu pereche.  M-am întrebat cum este posibil ca toate drumurile care te poartă prin lume, să te poarte la brațul   lui?  
Suflete pereche alerte.  Iubirea s-a întâmplat precum un val gigantic. M-a prădat ca un tsunami care devastează coastele Pacificului. M-a înnebunit de dorință, dar mai ales, mi-a curmat suferința pe care aș fi cunoscut-o odată ce planurile mele de viitor erau îndeplinite. Sau mai pe scurt, ce aveam eu în minte să fac cu viața mea. Am scăpat de colivia singurității în care aveam să rămân pe termen nedeterminat. Trăiesc o viață palpitantă și nesigură; pot să privesc la trecutul unui viitor care a murit înainte de a fi dus la bun sfârșit; pot să râd, pentru că mă simt excelent în rolul de pereche; solitudinea ar fi devenit o pacoste; apreciez viața la o formă mai supremă ca oricând; c…

Duminică, ziua 17.

Dragă jurnal,
Simt cum se apropie toamna. Îi simt vântul iute și rece cum lovește în obraji. La orele 8 ale dimineții încă îți îngheață respirația și ochii plâng după soarele torid din vară. Au început copacii toți să fie luați la rost de bruma neanunțată care i-a întors cu susul în jos. Le sunt coroanele  cuprinse  de frisoane care fac din scuturarea frunzelor un dans înecat într-un delir al pasiunii. 
Mă simt sensibilă în această dimineață. Melancolică și prinsă în aceleași mișcări plastice și ritmice ca  cele ale frunzelor. Mă gândesc dacă sunt pregătită să încep adevărata poveste ce se vrea spusă în paginile tale. Până acum m-am lăsat purtată de sentimente mici și mai puțin însemnate, pe care inima mi le transmițea. Semnale slabe ale sufletului- așa le-aș descrie. Adevăratele trăiri sunt ținute captive încă. 
A venit momentul să mă destăinui cu adevărat, jurnalule. Să-ți spun, cu tărie în degetele care alunecă pe coală, că viața m-a surprins cum te surprinde furtuna de nisip în d…