Treceți la conținutul principal

conversaţie

adevărul e că vacanţa asta se duce mai repede decât a venit.  voiam să vă întreb ce anume veţi face voi weekendul acesta.
zilele astea au fost atât de pline pentru mine, încât, oricât mi-aş dori să fiu la zi cu postarea, nu reuşesc.
am să plec vineri pentru câteva zile într-un loc unde nu voi avea internet, dar nu-i nimic, vă povestesc după aceea ce am făcut :)
aştept să citesc despre planurile voastre !

Comentarii

Flyerboy a spus…
Weekendul asta ?Dupa ce merg la biserica in noaptea de inviere, party, party, party. Ieseala cu prietenii ! Ca in vacanta !

Zi frumoasa sa ai!
Nymphetamine a spus…
la mine va fi un Paste obisnuit.. nimic special, familie, macancare, sper si voie buna.
Torden a spus…
planul e simplu... beau, fumez si... :P...
iulia a spus…
Timpul s-a scurtat, insa noi pastram unitatea de timp de 24 de h. De aceea, va creste media de viata in curand ;).

In noapte de Inviere voi merge intr-un loc sacru, iar dupa, va urma o saptamana de petreceri, dintr-alea de 3 zile si trei nopti, iar la sfarsit ma voi intoarce in capitale, la viata cotidiana. :)
Ioana a spus…
eu...doar sa fiu cu al meu el
29 decembrie a spus…
@ flyerboy: da, stiu cum e, ca in fiecare de altfel. Si tie de asemenea o zi faina!:*
29 decembrie a spus…
@ Torden: foarte simplu:)).m-am lasat de fumat:))
29 decembrie a spus…
@ Iulia: da.. ai facut o sinteza foarte buna a desfasurarii evenimentelor...
:))
29 decembrie a spus…
@ Ioana: o romantica desavarsita si in ziua de Paste :x
Rebeca C. a spus…
Vacanţa asta e mai mult decât binevenită. Într-adevăr, nu realizez că tocmai s-a scurs aproape o săptămână din ea, dar...asta e:) niciodată timpul nu mi-a fost cel mai bun prieten [ sau...aproape niciodată].
Weekend-ul ăsta: nimic special. Sunt singură de Paşte ( când zic singură, mă refer la eu şi cu umbra mea) deci probabil voi lenevi ca de obicei, citind, frecând internetul sau alte chestii total banale:))
Sper să ai parte de sărbători sublime!!
>:D<
Rebeca.C
Ghost Painter a spus…
Carti... si iar carti.
Rosaline a spus…
Eu sunt deja intr-un loc unde nu este internet, acum este o minune ca am reusit sa intru si sa vad cum mai sta treaba pe blogosfera. Il petrec la bunici, intr-un fel de pustietate relxanta si linistitoare. Nu pot decat sa iti urez o vacanta frumoasa, draga mea, si cat mai multa bucurie alaturi de cei pe care ii iubesti!
29 decembrie a spus…
@ Rebeca C: Iti multumesc Rebeca pentru urare si nu imi imaginez cum poti sa fii singura de Paste... of of :* probabil vei scrie aceleasi lucruri frumoase ca intotdeauna :*
si totusi... Paste Fericit!
29 decembrie a spus…
@ Ghost P.: sa-mi spui si mie ce ai citit :d
Paste Fericit ! >:D<
29 decembrie a spus…
@Rosaline: si eu sunt in acelasi loc, doar ca culmea, am un sitck de internet :)).
Ma bucur pentru tine, sper sa ai parte de linistea dorita acolo unde e esti si urez o zi de Paste fericita, plina de bucurie alaturi de cei dragi si sanatate bunicilor tai :*
te pup>:d<

Postări populare de pe acest blog

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate

Dragă jurnal,

Oare cât de datori îi suntem trecutului pentru persoanele care am devenit astăzi ? Privind înainte am realizat că primejdia uitării mă așteaptă suspicios la colț dacă nu-mi arunc un ochi peste umăr. Și uit mai mereu să o fac. Uit ca o lunatică să-mi întorc privirea la pașii mei care construiesc o minunată vedere. Sunt repezi, agitați, uneori lenți și îngâmfați ce construiesc un mers de leu, alteori un mers de rață. Sunt zile în care ploaia șterge urmele pașilor mei călcați în soare. Și uitându-mă înapoi, văd doar imaginea lor zglobie pe retina ochilor scăldați în amintire.

Ah jurnal, cum trece vremea ! O zi sufăr, două mă vindec, trei suspin și patru mă-nchin la prostia   ce-mi șade cochetă în minte, după care râd și mă bucur de mine. Acum o vară eram un om mai mic, mai neînsemnat și mai fără rost ca niciodată. Dar eram fericită în iluzia mea de a avea totul, adică bucuria unui suflet împăcat cu sine și cu sufletu-mi pereche. Iubeam adierea vântului, iubeam paloarea soar…

Sâmbătă, ziua 8. Știu că nu e ușor să te iubesc

Dacă ar fi fost, putea să o facă oricine. Mi-am pus în cap să nu fiu oricine, căci nimeni nu avea cum să iubească ființa ta așa cum o fac eu. Dar am uitat treptat, ușor de mine ...
.
.
.

În dimineața aceasta m-am trezit și n-am mai văzut soarele. Mă simt deshidrată și mai degrabă obosită după somnul nu foarte plăcut pe care l-am avut azi-noapte. Privesc la tavan și lustra se zguduie puternic din cauza pașilor greoi și apăsați ai vecinilor de deasupra. Oftez. Închid ochii și trag cearceaful peste picioare. Vreau să mai dorm o oră. De fapt, mi-aș dori să nu mă mai trezesc. Astfel, n-aș mai fi nevoită să-mi repet visul care mă destramă și-mi poartă sufletul desfigurat de gânduri, într-un ireal construit din realitatea subconștientului meu.

Viața mea dezordonată a ajuns la cel mai lung sens giratoriu. Nu știu dacă să virez la stânga în necunoscut, dacă să o țin drept pe drumul ce am pornit ori dacă să fac dreapta pe un drum abia pietruit. În visul meu sunt un trup și suflet dezorientat, iar o …

Miercuri, ziua 11.

dragă Jurnal,
Să-mi fie cu noroc faptul că voi reveni  zilnic și mă voi confesa ție. Am pierdut succesiunea evenimentelor petrecute din ultimul timp, însă majoritatea sunt legate de sufletul meu pereche.  M-am întrebat cum este posibil ca toate drumurile care te poartă prin lume, să te poarte la brațul   lui?  
Suflete pereche alerte.  Iubirea s-a întâmplat precum un val gigantic. M-a prădat ca un tsunami care devastează coastele Pacificului. M-a înnebunit de dorință, dar mai ales, mi-a curmat suferința pe care aș fi cunoscut-o odată ce planurile mele de viitor erau îndeplinite. Sau mai pe scurt, ce aveam eu în minte să fac cu viața mea. Am scăpat de colivia singurității în care aveam să rămân pe termen nedeterminat. Trăiesc o viață palpitantă și nesigură; pot să privesc la trecutul unui viitor care a murit înainte de a fi dus la bun sfârșit; pot să râd, pentru că mă simt excelent în rolul de pereche; solitudinea ar fi devenit o pacoste; apreciez viața la o formă mai supremă ca oricând; c…