Craciun Fericit !

Dragii mei, intentionat sau neintentionat am lipsit. Dar nu puteam lasa ca aceasta seara sa treaca fara a-mi transmite gandurile de bucurie, pace, voua.  Sunteti ocupati, grabiti si imi pare rau ca nu am zis cu cateva zile inainte pentru ca voi toti sa cititi, caci asta e important pentru mine.
De asemenea important pentru mine este faptul ca va doresc si voua aceeasi liniste si caldura sufleteasca langa cei dragi si iubiti voua. Va doresc ca seara aceasta de Ajun sa fie plina de lumina, sa zambiti si sa fiti impacati cu voi insiva.
Un Craciun Fericit as zice, dar nu in ultimul rand, unul plin de sentimentul iubirii in aceasta lume debarasata de Dumnezeu, dar nu vreau sa va intristez, vreau sa va transmit cu fiecare firisor de vena feeria, cu fiecare tendon trairea bucuriei si cu inima sa va daruiesc frumusetea acestei sarbatori !

CRACIUN FERICIT !



Comentarii

Cătă. a spus…
Craciun fericit si tie! >:D<
Flyerboy a spus…
Craciun Fericit si tie >:D<
Goda a spus…
Fie ca aseasta sarbatoare sa iti aduca tot ce iti dorest si sa reusesti sa-ti indeplinesti toate visele. :) Sa auzim de bine! Craciun fericit! :-*
Irina Constantin a spus…
CRACIUN FERICIT!
Diana Zoe. a spus…
Crăciun fericit!:D
Unknown a spus…
Crăciun fericit , 29 dragă !
Costea a spus…
Crăciun fericit!
aliz a spus…
Crăciun fericit, Gabi! >:d<
torden a spus…
Sarbatori fericite ! :D
Pauza De Tigara a spus…
Craciun fericit!!>:D<
Rosaline a spus…
Happy Christmas! :X
Anonim a spus…
Craciunnn fericit :-x !
Unknown a spus…
i do believe :X
Anonim a spus…
Craciun fericit!
Lavinia Dance a spus…
a trecut si el :)
Lavinia Dance a spus…
Iti doresc Un An Nou in care sa ai parte numai de lucruri bune, si de va fi sa intalnesti si unele rele, sa poti trece peste si sa devii si mai puternica decat esti deja! La multi ani!
Iona a spus…
craciun fericit!>:D<
Cristina Plescan a spus…
=====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
-Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!

-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
-Iti urez sa ai parte doar de fericire si iubire, iar Noul An sa te poarte pe aripile'i dulci alaturi de sanatatea si bunavointa ce iti va da! Little Thoughts - little-thoughts08.blogspot.com
----adauga urarea ta aici---

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate