26.4.11

Fugă

Ştiu cât de nepăsătoare ţi-e inima şi fără sens în lumina ce mă-nconjoară, doar ea e singura de care mă tem. Şi nu defăimez dragostea de care am nevoie. Dragostea ta mi-a cerut să fiu altfel şi n-am putut. Mi-ai dat ochii tăi spălaţi în valuri şi n-am putut vedea prin ei, mi-ai dat sărutul tău şi nici curajul şi vitejia mea n-au izbutit. M-am simţit pierdută ca-ntr-un labirint. Mi-ai dat tot ce-am cerut şi ţintuită locului să stau ar fi trebuit.
Dar eu mă tem iubite, mă tem şi cel care iubeşte rămâne, nu poate goni întruna.
Dacă nu m-aş teme, aş fi rămas  . . .

26 de comentarii:

Denisa spunea...

frumos ca intotdeauna :)

ღAzucenaღ spunea...

Deosebit modul in care scri .Teama de iubire se regaseste in multe din sufletele noastre ,dar daca nu ar exista am face mult mai multe greseli ,o putem folosi pentru a vedea daca persoana de langa noi e cea potrivita ,daca va reusi sa ne dea siguranta aceea care sa eclipseze teama.

Mallynna spunea...

"Daca nu m-as teme as fi ramas..."
Atat de frumos!

C.L.M. spunea...

stii ca de ce ti-e frica nu scapi, nu?

Giuliii♥ spunea...

Foarte frumos !<3

Diana Frumosu spunea...

înduioşător.
îmi placi.

diana

Always Remember spunea...

Superb..! Adevarat a inviat !:* >:D<

Bianca Dobrescu spunea...

trebuia să rămâi:P

Aurora Georgescu spunea...

Cum să te temi de iubire? Iubirea este un dar divin!Să nu fugi niciodată din calea fericirii, s-ar putea să nu o mai întâlneşti niciodată...şi e păcat. Luptă pentru iubire şi nu o lăsa să treacă pe lângă tine!

Better spunea...

Adevarat a inviat!
:) ma bucur ca iti place.

Christina spunea...

Adevarat a inviat,:*!

Julieta spunea...

asa sunt si eu, ma tem...cand adulmec apropierea fericirii, gasesc niste motive perfect rationale, si fug. uneori ma gandesc ca trebuie sa existe niste ratiuni ascunse pentru asta. dar stiu ca intr-o buna zi nu o sa mai fug.

Difficult Angel spunea...

Frumoasa postare :X
Si pana la urma, multora le este frica de iubire, multora le este frica de a nu fi raniti. :)

fatacareaduceploaia spunea...

Daca nu risti,nu castigi.Nu trebuie sa-ti fie teama de iubire...oricat te-ai asunde,tot nu scapi de ea...:)

manoliu spunea...

frumos!

aliz3 spunea...

Şi totuşi îţi doreşti să te întorci .

only.hope spunea...

ti-e teama?asta inseamna ca ai avut parte de o dezamagire?

29decembrie spunea...

@ only.hope : teama? teama mi-e oricand, acum iubesc, si nu mi-e teama de iubire cat de sfarsitul ei. teama e un sentiment bun, daca n-ar fi teama, n-am mai fi sinceri, curati.

Pioggia d'aprile spunea...

"... i s-a atras atentia asupra faptului ca vorbea prea mult "dupa mintea sa" si de aceea discursurile sale, desi inspirate si admirate de unii, insa erau lipsite de claritatea ultima, dar pentru ca a fost contrazis, a tacut, pentru ca nu spera sa convinga pe interlocutor cu explicatii si argumente in lucruri in care decisiva este EXPERIENTA".

Iubirea inseamna armonie! Nu cunoaste nici frica, nici minciuna, nici lasitatea, nici contrazicerea, nimic din toate acestea, daca una din acestea s-a instaurat, inseamna corupere si ca cineva a trisat de la bun inceput.
Iubirea se bucura! Nu isi evita nicicand privirile, ci il cuprinde in privire. Cand afli iubirea pe parcursul vietii, o recunosti si se instaureaza imediat armonia, nu exista dihotomie, ci comuniune si continuitate. Cand cunosti Iubirea in viata, dupa aceea nu mai poti fi inselat de ale pseudoiubiri care vin sa te amageasca ca fiind autentice. Acelea sunt orbiri si pareri de sine din teoretizari.

PS "Mintea in stare de rugaciune nu lucreaza cu notiuni abstracte, ci participa nemijlocit la existenta. Mintea care se roaga cu adevarat opereaza cu categorii calitativ diferite de cele pe care le utilizeaza gandirea rationala. Acest alt tip de categorii sunt o perceptie existentiala DIRECTA, care nu poate fi inchisa in cadrul strict al notiunilor abstracte".

iar idealul Iubirii: "Ca toti sa fim una"

"Cum putem iubi pe toti oamenii? Si unde gasim o asemenea iubire incat sa fim una cu totii? a raspuns: "Ca sa ne facem una cu toti oamenii: Ca toti sa fim una" N-avem nimic de nascocit, avem toti aceeasi fire, de aceea e si firesc sa ne iubim toti, iar puterea de a iubi o da Duhul Sfant

29decembrie spunea...

@ Pioggia d'aprile : am citit ceea ce ai lasat aici ... nu am sa comentez, sunt in parte de acord.
nu sunt de acord cu faptul ca pastrezi anonimatul.

Pioggia d'aprile spunea...

@ 29 decembrie asa cum te denumesti, permite-mi sa ma denumesc si eu Pioggia d'aprile. Cautarea la "aratare" nu ti-ar fi dezvaluit prea mult dintr-un simplu nume, ci mai mult daca ai fi ascultat Pioggia d'aprile. cantecul are la un moment dat niste versuri concludente ptr pioggia d'aprile, care incheia o iarna infernala.

Cat despre ca esti in parte de acord, nu ma suprinde.

29decembrie spunea...

am ascultat melodia, sunt mai in ceata decat inainte..
dar sunt de acord cu decizia ta, pioggia d'aprile.

ganduri.aruncate.pe.net. spunea...

Daca...

Jimmy spunea...

se spune ca atunci cand te droghezi uneori nu mai simti frica sau supararea si alte ori le simti inmiite..iubirea e un drog deci teama ta e fundamentata. teama care se transforma in batai de inima din batai de inima in emotii din emotii in agitatie..cand ea dispare, copilul care iubeste dispare si el.. deci da, teama e mai buna decat pare.

Zor de Zi spunea...

ai o inima insesizabil prinsă într-o iarnă caldă.

Vise CoLoRaTe spunea...

E frumos ceea ce ai scris, dar şi eu sunt de părere că nu trebuie să te temi niciodată de iubire, cu bune şi cu rele.
P.S.: ''A iubi înseamnă a suferi şi cum mulţi fug de suferinţă, puţini ştiu să iubească!''

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...