Amintirile arată ce ascultam odată...

Când erai mic şi cu mucii în nas, ascultai Andre. Ce furori făceau fetele astea prin 2000 şi care acum, răscolind prin trecut şi uitându-se la poze, ar da orice ca aceste dovezi să dispară.
Şi tot nu înţeleg vremurile de atunci. Ce stil, ce maniere şi ce versuri. Flori de tei...fie ele veşnice pe ale noastre capete.
Acum parcă parcă ar arată altfel. Au maşini, case şi cash.

Ehh, ce cizelate sunt fetele acu`.
Hai să mai zic de o trupă şoc : Andreea Bănică, Claudia Pătraşcu şi Julia Chelaru, cunoscute pe vremuri ca “Exotic”.
Cum era versul pe care îl fredonam mereu : " Sexy sexy ştiu că mă vrei, toată noaptea te gândeşti la femei."
Şi dacă stau bine să mă gândesc, cântam în veselie melodia lor, ca să-mi dau seama acum ce prostii scoteau ele pe gură. La fel şi în cazul lor, acum unele din ele sunt mămici, căsătorite cu milionari şi cu maşini ultima modă.

Ce pantofi aveau. Râzi, ca să nu râd singură.

Cel mai tare mă amuză Bambi. Încă de pe atunci nu îmi plăceau, la mintea aia a mea de copil bun, vocile lor mă făceau să tresar când dădeam pe atomic şi auzeam ochi căprui. =)

Ce breton=)).
Iar acum.. io`te schimbare :

Le-au crescut sâni artificiali precum bananele la africani şi niciuna nu mai pare să plângă după vreun ochi căprui, verde, negru .

Bomba sexy în prezent, Cristina Rus a debutat cu o imagine mai puţin “şlefuită” în formaţia Sing Sing BB. Acum este soţie de milionar în euro şi viitoare mămică.



Şi Giulia...de la Candy, fetiţele alea drăguţe dintr'o staţie peco frecând capote.
Acum, o super divă sexy :



Ce să mai atât, eram penali pe atunci, dar ne plăcea şi nu ştiam asta. În fiecare an descoperim cât de aiuriţi am fost anul trecut. Întotdeauna vom fi mai bine, sper.
hai la bere!

Comentarii

monell a spus…
ce vremuri :((.....ce le mai fredonam melodiile...si acum unele au devenit mai pitzipoance decat erau...altele(numai giulia cred ca a mai progresat in muzica) iar altele s-au maritat sau mai incerca sa stea pe piata muzicala desi nu le mai asculta nimeni..si cand te gandesti ca pe atunci le credeam niste dive:>
...hai pa pa pa pa !

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate