Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

2

fierbea sangele in mine cand o vedeam cum se freaca de scaunul tapitat si ros in colturi, cautandu-si de treaba prin sertare si aratandu-mi fundul ala gras.

barbasu nu iesea cu ochii din ziar vreo doua ore. nu cred ca stia a citi, dar ii placeau imaginile alb-negru, caci le decupa si le punea in rama. nu aveau nicaieri poze cu ei doi. doar poze ce ilustrau locul crimei unei curve din bordelul de pe bulevardul Beaumarchais.
jegul si mirosul de hoit intra pe fereastra lor ingusta.
mai iau o placinta si plec. mai privesc inca o data curul ala mare si ies.

Comentarii

Lexii a spus…
Mi-a placut :)
Ghost Painter a spus…
:X Mai vreau.
Rosaline a spus…
:)) uau. frumosul uratului, ca la arghezi. cu siguranta ai creat o atmosfera interesanta, mi-ai captat privirea si m-ai vrajit ca de obicei.
Kiraa. a spus…
oameni...grosolani?
Lady*izuH a spus…
Interesant! tu ai scris asta?
29 decembrie a spus…
@ lady: da
:D

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte