Adio-ul

Imagine
Ce pot să-ţi dau eu ?
Un trup arzând de viu 
O minte nebună, febrilă
Ochi ce dau de înţeles diafana lumină 

Unde voi ajunge prin lunga dibuire a sufletului-ţi şovăielnic ? Mă întreb . . . sunt prea aproape, prea de murire? Ţi-e sufletul în floare  ori ţi-e dor de înflăcărata-mbrăţişare ?
Pretinzi că-mi ştii de frică, tu pui de cerşetoare, odată negând, taina dispare. 

Când stele se lovesc pe cer, în mintea ta se întâmplă un măcel. Tâmplele nu-ţi mai rezistă, mâini şi buze se strivesc de-al robiei tău trecut.
Eşti obosit, şi-al tău trup ce din lacrimă născut, devine acum totul ceţuri sfâşiate de vânt. Te credeam a mea eternă iubire, a mea vastă plutire. 

Te-ai dovedit, ca într-o geană, una câte una căzând, purtând lespezile negre amintiri, să fii cel care sensibilul meu suflet mi l-ai nimicit.

Suntem fii Lui, şi tu şi eu . . . nu ştiu care dintre noi a fost mai truditor. Dar gloria se-nalţă şi tu n-ai s-o vezi, eşti prea muşcat de lupte ale sânului femeiesc. Privirea-ţi va fi albă, pielea străb…

conversaţie

adevărul e că vacanţa asta se duce mai repede decât a venit.  voiam să vă întreb ce anume veţi face voi weekendul acesta.
zilele astea au fost atât de pline pentru mine, încât, oricât mi-aş dori să fiu la zi cu postarea, nu reuşesc.
am să plec vineri pentru câteva zile într-un loc unde nu voi avea internet, dar nu-i nimic, vă povestesc după aceea ce am făcut :)
aştept să citesc despre planurile voastre !

Comentarii

Flyerboy a spus…
Weekendul asta ?Dupa ce merg la biserica in noaptea de inviere, party, party, party. Ieseala cu prietenii ! Ca in vacanta !

Zi frumoasa sa ai!
Nymphetamine a spus…
la mine va fi un Paste obisnuit.. nimic special, familie, macancare, sper si voie buna.
Torden a spus…
planul e simplu... beau, fumez si... :P...
iulia a spus…
Timpul s-a scurtat, insa noi pastram unitatea de timp de 24 de h. De aceea, va creste media de viata in curand ;).

In noapte de Inviere voi merge intr-un loc sacru, iar dupa, va urma o saptamana de petreceri, dintr-alea de 3 zile si trei nopti, iar la sfarsit ma voi intoarce in capitale, la viata cotidiana. :)
Ioana a spus…
eu...doar sa fiu cu al meu el
29 decembrie a spus…
@ flyerboy: da, stiu cum e, ca in fiecare de altfel. Si tie de asemenea o zi faina!:*
29 decembrie a spus…
@ Torden: foarte simplu:)).m-am lasat de fumat:))
29 decembrie a spus…
@ Iulia: da.. ai facut o sinteza foarte buna a desfasurarii evenimentelor...
:))
29 decembrie a spus…
@ Ioana: o romantica desavarsita si in ziua de Paste :x
Rebeca C. a spus…
Vacanţa asta e mai mult decât binevenită. Într-adevăr, nu realizez că tocmai s-a scurs aproape o săptămână din ea, dar...asta e:) niciodată timpul nu mi-a fost cel mai bun prieten [ sau...aproape niciodată].
Weekend-ul ăsta: nimic special. Sunt singură de Paşte ( când zic singură, mă refer la eu şi cu umbra mea) deci probabil voi lenevi ca de obicei, citind, frecând internetul sau alte chestii total banale:))
Sper să ai parte de sărbători sublime!!
>:D<
Rebeca.C
Ghost Painter a spus…
Carti... si iar carti.
Rosaline a spus…
Eu sunt deja intr-un loc unde nu este internet, acum este o minune ca am reusit sa intru si sa vad cum mai sta treaba pe blogosfera. Il petrec la bunici, intr-un fel de pustietate relxanta si linistitoare. Nu pot decat sa iti urez o vacanta frumoasa, draga mea, si cat mai multa bucurie alaturi de cei pe care ii iubesti!
29 decembrie a spus…
@ Rebeca C: Iti multumesc Rebeca pentru urare si nu imi imaginez cum poti sa fii singura de Paste... of of :* probabil vei scrie aceleasi lucruri frumoase ca intotdeauna :*
si totusi... Paste Fericit!
29 decembrie a spus…
@ Ghost P.: sa-mi spui si mie ce ai citit :d
Paste Fericit ! >:D<
29 decembrie a spus…
@Rosaline: si eu sunt in acelasi loc, doar ca culmea, am un sitck de internet :)).
Ma bucur pentru tine, sper sa ai parte de linistea dorita acolo unde e esti si urez o zi de Paste fericita, plina de bucurie alaturi de cei dragi si sanatate bunicilor tai :*
te pup>:d<

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte