Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

1

Valurile înspumate lovesc în continuare malul acoperit de scoici.

- M-am îndrăgostit, spuse el beat de soare. Numai aud decât foşnetul mării, iar nisipul mi se amestecă cu gândurile.
- Eşti însetat de dragoste pe nisipul cald şi lins de apa sărată. Eşti ca firul ars de iarbă, eşti ca trupul uscat lipsit de apă, eşti gol şi liber în faţa mării cu obrajii bolnavi de soare. Priveşte cerul  . . . se confundă cu marea. Adulmecă vântul . . . Viaţa ţi se va risipi ca spuma albă a mării care spală stâncile acelea. Infinita ta răbdare a dragostei e străpunsă de vuietul mării. Tot mai vrei a iubi ?
- Îţi privesc buzele care freamătă şi ochii plini de lumină . . . DA ! Vreau a iubi statueta de care sunt îndrăgostit ca un nebun. Vreau să murim cu ochii plini de soare şi de amintiri, vreau să-ţi simt parfumul melancolic şi  DA, vreau dragostea ta . . .va urma  . . .
Comentarii

Sandra. a spus…
Foarte frumos!Aştept continuarea :)

Apropo, am reuşit să citesc câteva pagini de pe blogul tău şi chiar îmi place cum abordezi totul!

Recunosc că am şi râs foarte mult !Ai nişte postări geniale şi amuzante. La cât mai multe posibil!

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte