9.3.10

Fuhrer şi oamenii din celuloză

A existat cândva un om care ura pe alţi oameni. Dorea eliminare lor fizică cu orice preţ. A devenit cel mai mare criminal având la activ peste 6 milioane de victime. Întrebare fu cât se poate de simplă, de ce îi ura pe omuleţi ? Şi s-a găsit un pupincurist care să îşi dea cu părerea asupra acestui fapt, după ce răspunsul corect a fost dat, cu un aer filosofic, amintindu-şi că în urmă cu ceva timp a vizionat el un documentar       dintr-un loc anume dar nu ştie exact despre ce era vorba.
Avem printre noi oameni care nu pot descrie o frunză şi care totuşi îţi pot vorbi cu lejeritate despre căcat.
Gaura din stratul de ozon îi afectează pe unii grav. Le mor celulele creierului şi par crescuţi de mici în sere.
Omenirea are nevoie de acelaşi om de acum ceva timp, care să spele Pământul şi să ardă creierele pline de căcat ale oamenilor din celuloză.
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

Cric spunea...

Intradevar :D Era vazut un documentar la activ , despre o oarecare posibila viitoare lectie , care avea ca subiect principal un Omulet :) Dar nici decum nu era vorba despre intreaga lectie :d si totusi s-a tinut neaparat sa ni se aduca la cunosstiinta despre vederea acestui documentar si despre mentionarea subiectului lui :)).

CRic spunea...

Poate multi care o sa citeasca ce am scris o sa creada ca habar nu am sa vorbesc :) GREsit :)) eu am fost la fel ca EA :)) vorbeam aiurea total pe langa ce trebuie :)

Cric spunea...

Toff:D Esti nebuna !1

Dk. spunea...

asta-i Hitler :))

Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...