Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

negândite

viaţa-mi promite  . . . iar eu,
îi refuz toate rahaturile.
denigrata.
dar uneori mă întreb dacă ar fi trebuit să ascult, să o înţeleg, să văd ce-mi zice.
şi am făcut asta într-o zi. i-am dat ascultare. i-am dat totul.
m-a determinat să dau înţelegere sentimentelor. m-am lăsat purtată de impulsuri şi am călcat în picioare raţiunea şi luciditatea de care dădeam dovadă. a fost în regulă o perioadă, a fost frumos, dar ce-i frumos ţine al dracului de puţin şi când privesc acum la mine, o fac în teamă. m-am înecat în valul trădării.
nu mai descopăr nimic la mine. decât dezamăgire. unde dracu s-au dus toate ?
toate idealurile mele .
sper că se află într-un loc mai bun şi încetez să le mai caut.
dacă  tu ai uitat ce s-a întâmplat, e în regulă. eu nu, aproape nu, dar am să încep să mă prefac. falsitatea le prinde bine multora, eu m-am lăsat demascată. am lăsat să mi se citească  sufletul pe faţă. am mizat pe nuditate.
m-a unit zâmbetul de tine.
şi tot el m-a despărţit.
dar nu voi rătăci pentru totdeauna, într-o zi am să mă regăsesc şi tot în ziua aia, voi zâmbi iar, cu sau fără tine.
dar sunt sigură că va fi fără şi-mi va fi al naibii de bine aşa.

Comentarii

Iulia a spus…
incapatanare?
Esti puternica,nu-mi fac probleme.
Calin a spus…
http://www.youtube.com/watch?v=xL3PHmOBOBk
Pauza De Tigara a spus…
Distanta si hotararea ta de-a face in alt oras studiile exista toate acestea? pacat >:D<
ade.eline a spus…
dacă tu nu te ridici,
nimeni nu te ridică.
Cristina a spus…
Hmm, atat de adevarat. E trist, dar asa e viata. Te doboara cand esti in culmea fericirii. Putem doar spera ca intr-o zi, indepartata sau nu vom primi tot ceea ce e rezervat pentru noi. Caci toate vin la timpul lor. Putere sa avem sa induram neplacerile vietii!
Jimmi a spus…
lasă în urmă. din greșeli înveți. urmează-ți visul și nu mai asculta de oameni. oamenii nu sunt făcuți să stea, sunt precum cărțile. pătrunzi în ei, ii cunoști, trăiești în ei... dr mai devreme sau mai târziu tot ești nevoită să ieși. singurul lucru constant în viata ta ești tu.
din păcate, uneori trebuie să ne prefacem ca să supraviețuim.
n-am mai auzit de mult de la tine.
dă-mi un semn, și ai grijă de tine.:)

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte