Valentine's Day

În timp ce majoritatea femeilor consideră că Valentine's Day ar fi o sărbătoare a iubirii şi a intimităţii, mulţi oameni consideră că nu este nimic mai mult decât o zi profitabilă pentru diferiţi comercianţi. Realitatea pare să fie undeva la mijloc, întrucât câteva statistici importante dovedesc că 14 februarie este o zi importantă.
Cu toate acestea, exact ceea ce o face semnificativă te poate surprinde.

  • Femeile cheltuie jumătate din cât cheltuie bărbaţii
Anul trecut, în medie, fiecare persoană de sex masculin a cheltuit peste 300 RON pentru sufleţelul persoanei iubite. Media femeii, pe de altă parte, este de doar 150 RON.

  • Prezervativele se vând cel mai bine în această zi
 Conform unui raport realizat de "Durex", vânzările sunt cu aproximativ 25% mai mari decât în mod obişnuit.

  • Martie şi testele de sarcină merg mână în mână
Statistic, vânzările testelor de sarcină ajung la apogeu, în luna urmatoare zilei de Valentines's Day ca consecinţe  a tuturor cuplajelor romantice ce sunt realizate.

  • Femeile nu au nevoie de bărbaţi  de Valentines's Day
 Dacă ai vazut vreodată o femeie ce-şi compară buchetele de flori primite de Valentines's Day, atunci şti că mărimea contează. Cu toate acestea, în măsura în care multe femei sunt implicate, orice este mai bine decât nimic. Surprinzător este că multe femei îşi trimit singure cu ceva timp înainte trandafiri, pentru a nu se simţi singură sau pentru a arăta bine în ochii colegilor.

  • Florile sunt cele mai bune prietene ale bărbatului
 În timp ce femeile preferă să-şi exprime sentimentele printr-o felicitare, bărbaţii par să prefere mijloacele tradiţionale. Soţi şi iubiţi cumpără peste 70% din toate florile pe un an, de Valentine's Day.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate