Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

Valentine's Day

În timp ce majoritatea femeilor consideră că Valentine's Day ar fi o sărbătoare a iubirii şi a intimităţii, mulţi oameni consideră că nu este nimic mai mult decât o zi profitabilă pentru diferiţi comercianţi. Realitatea pare să fie undeva la mijloc, întrucât câteva statistici importante dovedesc că 14 februarie este o zi importantă.
Cu toate acestea, exact ceea ce o face semnificativă te poate surprinde.

  • Femeile cheltuie jumătate din cât cheltuie bărbaţii
Anul trecut, în medie, fiecare persoană de sex masculin a cheltuit peste 300 RON pentru sufleţelul persoanei iubite. Media femeii, pe de altă parte, este de doar 150 RON.

  • Prezervativele se vând cel mai bine în această zi
 Conform unui raport realizat de "Durex", vânzările sunt cu aproximativ 25% mai mari decât în mod obişnuit.

  • Martie şi testele de sarcină merg mână în mână
Statistic, vânzările testelor de sarcină ajung la apogeu, în luna urmatoare zilei de Valentines's Day ca consecinţe  a tuturor cuplajelor romantice ce sunt realizate.

  • Femeile nu au nevoie de bărbaţi  de Valentines's Day
 Dacă ai vazut vreodată o femeie ce-şi compară buchetele de flori primite de Valentines's Day, atunci şti că mărimea contează. Cu toate acestea, în măsura în care multe femei sunt implicate, orice este mai bine decât nimic. Surprinzător este că multe femei îşi trimit singure cu ceva timp înainte trandafiri, pentru a nu se simţi singură sau pentru a arăta bine în ochii colegilor.

  • Florile sunt cele mai bune prietene ale bărbatului
 În timp ce femeile preferă să-şi exprime sentimentele printr-o felicitare, bărbaţii par să prefere mijloacele tradiţionale. Soţi şi iubiţi cumpără peste 70% din toate florile pe un an, de Valentine's Day.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte