Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Una prostie bucată la metru

Ce câcat . Să vă frec cu recesământul vostru. Am văzut şi eu şi am zis că treaba e pe bune şi deci am băgat  blogu meu, în căutare de vizitatori, în lista lor. Am scris ceva anapoda şi mi-am dat seama că nu are nici o rubrică cu log in ca să-mi corectez nebunia. Mă am căutat dar nimic. Apoi zic eu aşa, hai să mai dăm o postare cu blogu poate apare şi şterg. De unde, că m-a mai adăugat o dată. Acum sunt de două ori şi cu aceleaşi prostii. Frate ce recesământ e ăsta dacă mă numeri de două ori? Şi m-am câcat pe sigla lor şi am scos-o. Fac bani de pe urma prostiilor mele şi ale altora. Halal mijloc, halal muncă de blog, halal prostie umană.
Vă put ciorapii mai tare decât mie !
sănătate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte