Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Jonni Sparta

Un nou personaj al vieţii monotone trăite la o masă cu mai mulţi. Conceput de dragul meu Mihai, care le scoate pe gură ca izvorul apă. Ea sau el pentru care vrea, este Jonni Sparta. Nu ştiu cum arată, grasă, slută, urât cu slană în vârf, e Sparta. Cântă, iar efectul unduitor al şoldurilor te dă pe spate. Rămâne la imaginaţia fiecăruia să o vadă pe Jonni pe scenă.
Aştept aprecieri la adresa lu Sparta. 
Cum ar arăta Sparta în viziunea voastră?

Comentarii

monell a spus…
:))......stiu faza.....eram si eu la masa aia cu "mai multi"...:-W....
monell a spus…
Jonni Sparta:-?......imi imaginez o tipa grasuta ,care mananca ca o sparta(de la asta ii vine si numele creed:-")......sau poate e un luptator din Sparta:>....pe care il cheama Jonni.
Cric :| ma intitulez a spus…
Eu cred ca Jonni Sparta e Purcica !! :)))))

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte