Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Ma am gasit niste lucruri faine si m-am gandit sa le arunc aici

Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana.
Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau.
Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poti savura.
Femeile au terminat deja de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare. =))
Cucuveaua e singura pasare din lume care vede culoarea albastra.
O vaca se imbata daca mananca prea multe mere.
Alunele se folosesc la fabricarea dinamitei.
Imnul Greciei are 158 de strofe. Nimeni din Grecia nu cunoaste in intregime inmul statului.
La nastere toata lumea l-a crezut mort pe Pablo Picasso, doar unchiului lui i-a venit o idee si a reusit sa-l aduca la viata cu ajutorul fumului de trabuc.
Foarfeca a fost inventata de Leonardo da Vinci. Leonardo da Vinci a fost capabil cu o mana sa scrie iar cu cealalta sa deseneze simultan.
Cea mai lunga intrerupere de program de televiziune s-a intamplat in Anglia – BBC a oprit un desen animat cu Mickey-Mouse, s-a anuntat ca a pornit al doilea razboi mondial, apoi peste 6 ani au reluat filmul exact acolo unde s-a intrerupt. Comic . . . chiar e.
Cam atat,ce e mult strica.


Comentarii

Soricica a spus…
Comic, intradevar, dar cred ca este si putin trist. Cred ca dupa 6 ani, copiii care-l vizionau au uitat unde au ramas, dar si mai mult.. cred ca ei au uitat si ce a fost inainte, asta daca mai erau in viata.

Elena-Alina

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte