28.2.10

Mare

Zilele astea a fost soare. Nu am mai scris pentru că m-am plimbat pe străzi. Un aer cald îmi învăluia nările şi un miros de păpădie arsă îmi trosnea în creier. Simţeam un aer de lemn ud al balustradelor de la intrarea în bloc de parcă m-aş fi aflat pe malul mării, iar valurile reci loveau terasa din lemn putred. Cu un grad în plus, pământul ar fi fugit şi s-ar fi transformat în nisipul fierbinte ce îţi încălzeşte talpa aspră a piciorului. Pietre rămase în gropi din toamnă jucau rol de scoici murdare. Prima zi la mare a fost acum 2 zile. O mare cristalină din marele meu univers imaginat de marea mea inspiraţie de la ora asta.

23.2.10

un gând aparte la o oră târzie

şi poate că aş încerca ceva nou. o bucată de ciocolată învelită în frunze de ceapă, ceva despre care să vă pot povesti. câte lucruri are universul nostru şi eu unul nu pot să îl aleg, nu în seara asta. îmi frec mucii de marginea biroului şi îmi dau seama că pierd ore stând în cur şi mâncând ciocolată. ceva mai bun ? de ce  faceţi aceleaşi lucruri zilnic, eu cel puţin mai caut câte un colţ al biroului liber, pentru a-mi lipi formele bizare aurii. ore petrecute în faţa calculatorului sunt dezastruoase uneori. freci mâna repede pe taste şi scrii baliverne ieftine şi proaste. mai vorbeşti cu vecinul de la cinci pe care nu l-ai mai întâlnit de ceva timp pe scară pentru că nu ai timp şi stai pe messenger şi l-ai zărit acum. îi pui căcatu de întrebare " ce faci ? " şi el " uite bine o frec la rece, tu ai căldură ?" tu " da"  el " înseamnă că durează până va ajunge şi aici." ai vorbit şi cu vecinul ştii că e bine şi ai vrea să îl chemi la tine ca să se încălzească şi dacă tot nu v-aţi văzut de atât timp poate îi dai şi o bucă să se frece ca să se încălzească. ce mai e nou în lista de messenger ? e unul, dragutzu bossu 18. mă întreb de unde căcat a mai apărut şi puţă ăsta. intru pe el şi îmi dau seama că messengerul i-a afectat neuronii şi că nu poţi vorbi ceva cu el, îl întrebi cum e cerul, roşu sau albastru, el zice că e senin. dăte-n căcat, ignore. dimineaţa soarele îţi bate fix în gură şi buzele ţi se usucă. ai bea în disperare nişte apă dar mue. apă nu-i şi ridică-te din pat. mă duc, scărpinându-mă în fund la chiuvetă şi aştept să mi se umple cana. când beau, un gust de cauciuc ars îmi acoperă porii limbii şi scuip în chiuveta- mi-a ajuns cât să îmi umezesc buzele. beau nişte lapte, mănânc nişte cereale şi am plecat. când mă întorc, aştept să văd ce boss drăgutz mai găsesc în listă, să mai vorbesc cu vecinul de la cinci poate i-a venit apa caldă, mai lipesc un muc la colecţie şi mă trezesc într-un timp că tot ce fac mă dezamăgeşte, că unele lucruri nesemnificative îmi distrug personalitatea şi nimic nu mă face mândră şi că uneori am nevoie de evadare. avem nevoie de o batistă pentru a ne şterge mucii, avem nevoie să ieşim cu vecinul de la cinci în parc pe o bancă sau la o bere şi avem nevoie să învăţăm din prostiile altora când suntem cu ei şi nu virtual. avem nevoie de schimbare. ai nevoie de lucrurile care te definesc, căci tot ce te face mai bun îţi schimbă viaţa.

22.2.10

Jeg

Când am ajuns acasă, am deschis televizorul, ca să îmi intre mai bine la maţ sarmalele. Când hop, aud că strâmbu de Băse zice de ţigani vorbe nasoale chiar de faţă cu ei.
Mi-au ieşit sarmalele pe nări când am văzut că aceştia, destul de nemulţumiţi, au început ca în mahala să protesteze. Mai urâtă   a fost faza ' de ce nu îi lăsaţi în sală ? e doar o manifestare.' Cum căcat să mai stea ţiganu când tu îl spurci şi îi faci piranda împuţită. De ce nu mai vor ţiganii la Băse? Pentru că :
- Băse are gura lată şi strâmbă iar când o deschide, pauza dintre fraze are  efect  de laxativ
- nu vrea nimeni să îi audă glumele ce te lovesc în tâmplă ca o nucă
- râde ca şi când s-ar şterge cu ştuletele la cur şi boabe de porumb rămase îi gâdilă hemoroizii
- e din ce în ce mai chel şi privindu-l, i-ai dona un smoc de păr pubian
- cearcăne de mărimea unui lindic de babă îi atârnă până la obraji
- se uită strâmb, ai zice că e orb
- mai discutăm.

Şi ne doare în cur

Un căcat mare am văzut    pe ziua de azi. O poză şi nu una oarecare. Adică cât de necredincios să fi fost ăla care  a pus o asemenea poză într-o carte de religie.
Iisus bea de rupe bere şi fumează cel mai bun tutun din Cuba.
Iisus e ca noi ceilalţi, gustă din propria natură.
Noi ca şi el facem asta zilnic. E bine că de mici, copiii ştiu ce e ălă rău şi bun. Rău bere, nu bea, gustă şi dacă îţi place poţi să continui, bun la rinichi, te pişi ca bovina. Rău tutun, cade esofagul, bun la . . . te caci mai bine.
Deci copiii generaţiei de acum le ştiu pe toate, în timp ce eu îmi amintesc că îl coloram cu maro pe David.
Ei văd acum mai multe decât am văzut eu atunci, văd  altă faţă a vieţii, aia de curvă pe care unii, chiar şi Iisus,o fumează şi o beau.

20.2.10

Râmele căldurii

Şi un pic de soare a făcut ziua mai caldă.... căldurăăăăăăă. Am plecat la malul Dunării să culeg râme !
hai la bere !

19.2.10

Jonni Sparta

Un nou personaj al vieţii monotone trăite la o masă cu mai mulţi. Conceput de dragul meu Mihai, care le scoate pe gură ca izvorul apă. Ea sau el pentru care vrea, este Jonni Sparta. Nu ştiu cum arată, grasă, slută, urât cu slană în vârf, e Sparta. Cântă, iar efectul unduitor al şoldurilor te dă pe spate. Rămâne la imaginaţia fiecăruia să o vadă pe Jonni pe scenă.
Aştept aprecieri la adresa lu Sparta. 
Cum ar arăta Sparta în viziunea voastră?

17.2.10

Percepţie

O să-mi iau agenda şi un creion. Cu ele voi cuceri pânza ruptă prinsă între imaginaţie şi prostie. De unde ?
În agendă sunt prinse poze din revistele anilor `80. Am dat de o poză cu o şatenă tunsă scurt. Oasele gâtului îi ies prin piele şi riduri subţiri îi înconjoară chipul măsliniu. E îmbrăcată prost, în două culori de albastru şi un crem aprins. Buzele îi sunt unse de un roşu închis şi pline de sclipici ieftin. Părul luceşte în lumina proastă a becului.Fire de păr scurte îi intră în ochii negri. Stă turceşte în spatele unei camionete negre cu privirea aruncată peste umărul drept. Un şal în dungi roşii, făcut manual, îi acoperă umerii subţiri. Degetele lungi, groase şi încâlcite îţi atrag atenţia. O ipostază estetică reflectând realitatea în forme fantastice, caricaturale. O panoramă bizară. O fiinţă cu un trup magistral.
O viziune pierdută de creator în reverie.

16.2.10

Vişine roşii

Am îndrăznit să . . . mă spăl. Am intrat şi am ieşit cu bine. Nu am avut parte de accidente, căzături sau fracturi la coate. O să întrebaţi ce legătura are asta cu titlul. Păi are, că eu pe tot parcursul împinsului buretelui m-am gândit la vişine. Gustul acru al vişinilor... atât de bun şi la compot. Atât de bune sunt compoturile mamei că aş mânca mereu. Vişinile sunt intacte, ici colo câte un vierme alb plutind alandala şi lovindu-se de inoxul lingurii. Am o parte preferată: scuipatul sâmburilor. Mai dau şi pe jos, se lipesc bucăţi de pulpă de parchet stâlcite de roţile scaunului ergonomic. Dar nimic în jur nu e mai roşu decât vişina pe care o mănânc.
hai la bere !


Una prostie bucată la metru

Ce câcat . Să vă frec cu recesământul vostru. Am văzut şi eu şi am zis că treaba e pe bune şi deci am băgat  blogu meu, în căutare de vizitatori, în lista lor. Am scris ceva anapoda şi mi-am dat seama că nu are nici o rubrică cu log in ca să-mi corectez nebunia. Mă am căutat dar nimic. Apoi zic eu aşa, hai să mai dăm o postare cu blogu poate apare şi şterg. De unde, că m-a mai adăugat o dată. Acum sunt de două ori şi cu aceleaşi prostii. Frate ce recesământ e ăsta dacă mă numeri de două ori? Şi m-am câcat pe sigla lor şi am scos-o. Fac bani de pe urma prostiilor mele şi ale altora. Halal mijloc, halal muncă de blog, halal prostie umană.
Vă put ciorapii mai tare decât mie !
sănătate.

13.2.10

Valentine's Day

În timp ce majoritatea femeilor consideră că Valentine's Day ar fi o sărbătoare a iubirii şi a intimităţii, mulţi oameni consideră că nu este nimic mai mult decât o zi profitabilă pentru diferiţi comercianţi. Realitatea pare să fie undeva la mijloc, întrucât câteva statistici importante dovedesc că 14 februarie este o zi importantă.
Cu toate acestea, exact ceea ce o face semnificativă te poate surprinde.

  • Femeile cheltuie jumătate din cât cheltuie bărbaţii
Anul trecut, în medie, fiecare persoană de sex masculin a cheltuit peste 300 RON pentru sufleţelul persoanei iubite. Media femeii, pe de altă parte, este de doar 150 RON.

  • Prezervativele se vând cel mai bine în această zi
 Conform unui raport realizat de "Durex", vânzările sunt cu aproximativ 25% mai mari decât în mod obişnuit.

  • Martie şi testele de sarcină merg mână în mână
Statistic, vânzările testelor de sarcină ajung la apogeu, în luna urmatoare zilei de Valentines's Day ca consecinţe  a tuturor cuplajelor romantice ce sunt realizate.

  • Femeile nu au nevoie de bărbaţi  de Valentines's Day
 Dacă ai vazut vreodată o femeie ce-şi compară buchetele de flori primite de Valentines's Day, atunci şti că mărimea contează. Cu toate acestea, în măsura în care multe femei sunt implicate, orice este mai bine decât nimic. Surprinzător este că multe femei îşi trimit singure cu ceva timp înainte trandafiri, pentru a nu se simţi singură sau pentru a arăta bine în ochii colegilor.

  • Florile sunt cele mai bune prietene ale bărbatului
 În timp ce femeile preferă să-şi exprime sentimentele printr-o felicitare, bărbaţii par să prefere mijloacele tradiţionale. Soţi şi iubiţi cumpără peste 70% din toate florile pe un an, de Valentine's Day.  

Răceală

Cam aşa aratăm majoritatea. Sau nu? Ia să zică ăla cu mâna pe inima că el nu a răcit pe tot parcursul acestui anotimp năpraznic. Şi nici atunci nu îl cred dacă nu dă o bere. Sănătate la toţi !

hai la bere!

11.2.10

5 metode pentru a-i fura câinelui tău un zâmbet

Pare imposibil, dar e real. Câinele tău va zâmbi atunci când voi 2 vă distraţi. Mereu câinele îţi va arăta cît de fericit e, oferindu-ţi un zâmbet larg şi plăcut. Iată câteva metode excelente  prin   care să-i aduceţi câinelui zâmbetul pe buze :

1. Întindeţi-vă pe podea lângă el. Câinelui îi place să fiţi la nivelul lui.

2. Strigă-l pe un ton caraghios şi vorbeşte-i alintat. Îţi va arăta colţişorii imediat.
3. O lungă plimbare. Câinele tău va fi foarte euforic după ce se va plimba prin tot oraşul.
4. Un câine este cel mai fericit atunci când îi oferi un os foarte mare. Fericirea lui va ajunge la cer. Deci întotdeauna dă-i un os.
5. Încearcă să îi faci  fotografii. Asta îl va face pe câinele tău să zâmbească fugind continuu şi lătrând .

Dacă iarna nu pleacă de la noi, m-am gândit la un top al celor mai frumoase animale "de zăpadă"

NevăstuicaIepurele ArcticUrsul polarUn pui de focă
Lupul arctic

Vulpea polară
Bufniţă de zăpadă
În opinia mea, ele sunt cele mai frumoase animale şi chiar cele mai albe :)).

9.2.10

Amintirile arată ce ascultam odată...

Când erai mic şi cu mucii în nas, ascultai Andre. Ce furori făceau fetele astea prin 2000 şi care acum, răscolind prin trecut şi uitându-se la poze, ar da orice ca aceste dovezi să dispară.
Şi tot nu înţeleg vremurile de atunci. Ce stil, ce maniere şi ce versuri. Flori de tei...fie ele veşnice pe ale noastre capete.
Acum parcă parcă ar arată altfel. Au maşini, case şi cash.

Ehh, ce cizelate sunt fetele acu`.
Hai să mai zic de o trupă şoc : Andreea Bănică, Claudia Pătraşcu şi Julia Chelaru, cunoscute pe vremuri ca “Exotic”.
Cum era versul pe care îl fredonam mereu : " Sexy sexy ştiu că mă vrei, toată noaptea te gândeşti la femei."
Şi dacă stau bine să mă gândesc, cântam în veselie melodia lor, ca să-mi dau seama acum ce prostii scoteau ele pe gură. La fel şi în cazul lor, acum unele din ele sunt mămici, căsătorite cu milionari şi cu maşini ultima modă.

Ce pantofi aveau. Râzi, ca să nu râd singură.

Cel mai tare mă amuză Bambi. Încă de pe atunci nu îmi plăceau, la mintea aia a mea de copil bun, vocile lor mă făceau să tresar când dădeam pe atomic şi auzeam ochi căprui. =)

Ce breton=)).
Iar acum.. io`te schimbare :

Le-au crescut sâni artificiali precum bananele la africani şi niciuna nu mai pare să plângă după vreun ochi căprui, verde, negru .

Bomba sexy în prezent, Cristina Rus a debutat cu o imagine mai puţin “şlefuită” în formaţia Sing Sing BB. Acum este soţie de milionar în euro şi viitoare mămică.Şi Giulia...de la Candy, fetiţele alea drăguţe dintr'o staţie peco frecând capote.
Acum, o super divă sexy :Ce să mai atât, eram penali pe atunci, dar ne plăcea şi nu ştiam asta. În fiecare an descoperim cât de aiuriţi am fost anul trecut. Întotdeauna vom fi mai bine, sper.
hai la bere!

7.2.10

Peste o lună se deschide parcul Harry Potter


Fanii vrăjitorului Harry Potter se pot aventura, începând cu data de 15 martie, în cel mai frumos parc numit "Lumea vrăjită a lui Harry Potter". Totul va lua "fiinţă" în oraşul american Orlando, Florida.Aceştia pot vizita Şcoala de farmece şi vrăjitorii Hogwarts şi se pot plimba prin sătucul vrăjitorilor, Hogsmeade. În parc vor fi construite restaurante tematice unde vor fi servite mâncăruri speciale, "demne" de nişte vrăjitori. Pentru a ajunge acolo ai nevoie de un bilet de avion care poate costa între 2000-3000 de lei. Vă puteţi caza la un hotel pus la dispozitie, dar cel mai important este să vă găsiţi loc. Călătorie plăcută în lumea vrăjitoriei!

4.2.10

îmi plac şi eu îi numesc oameni

Îmi plac oamenii când povestesc despre viaţă în amănunt.
Îmi plac oamenii care sărută pe frunte.
Îmi plac oamenii care au timp să iasă la o bere cu prietenii.
Îmi plac oamenii care se strâmbă în faţa oglinzilor de la magazine şi care iubesc cofetăriile.
Îmi plac oamenii care alintă şi scarpină pe frunte animalele străzii.
Îmi plac oamenii care te iubesc atât de mult şi care nu ţin cont de egoismul din tine, de personalitatea ta atât de diferită.
Îmi plac oamenii care sunt sinceri cu ei.
Îmi plac oamenii care aruncă apă de la balcon pe trecători şi scutură faţa de masă în capul trecătorilor.
Îmi plac oamenii care sar în ajutorul necunoscuţilor pe stradă şi care împing daciile la deal.
Îmi plac oamenii care se conformează nebuniilor noastre şi pe care îi pot suna la ce oră vreau.
Îmi plac oamenii care se bat cu bulgări pe străzi.
Îmi plac oamenii care se simt mândrii că îmi sunt prieteni.
Îmi plac oamenii care îşi povestesc întâmplările cu entuziasm.
Îmi plac oamenii pe care dacă i-aş chema acum, ei să poată veni.

2.2.10

Cacat

Ba nu stiu cum se face dar de la un timp , sa-mi bag picioru` , nu gasesc nimic din ce imi propun sa caut pe net. Unde cacat poti cauta ce vrei? Scriu Caragiale si imi da pizde de tulcea. De ce am ajuns aici Doamnee? Nu e satula lumea de atatea pizde care iti apar in fata ochilor dand un simplu click? Cred ca am sa-mi caut vechiul permis de la biblioteca , ca de la atatea pizde aparute ma ia cu frisoane. Ne insusim in fiecare zi aceste panorame de tot cacatul si nu intelegem de ce. Pana la urma internetul vinde ceea ce suntem : niste pizde.

Hai sanatate!

1.2.10

Ea in el.
Trasul de fiare pentru femei, pentru ce? Pentru a deveni un el . Ma intreb asa, a fost ceva in capul acestei femei? Oare se culca cineva cu ea? Chiar atat de bine ii sta? Chiar nu stiu  de ce si-a dorit sa arate asa, dar femeia a facut o pasiune din trasul de fiare. O demonstreaza aspectul fizic de-a dreptul dezgustator. Iacs!
Sursa foto: www.erooups.com


Joi. Ziua 14;

Dragă jurnal, Scriu acum dintr-odată ! După 2 zile, scriu cu mare poftă de scris. Trebuie să-ți cer sinceră iertare pentru aceste două zi...