Miel sau lup, mai bine decât vulpe


Se zice că niciodată nu ajungi să cunoști cu adevărat caracterul persoanei care trăiește cu tine. 
Eu zic că ajungi să-l cunoști în momentul în care pui punct relației tale. Mielul parcă se metamorfozează într-un lup cu colți lungi și amenințători sau devine un vulpoi care simte că a păcălit ursul-pe tine și dă bir cu fugiții. Acestuia din urmă zic să-i tăiem coada sau coaiele și să-i dăm cu ele peste bot.

1. Mielul- liniștit, drăgăstos, iubitor și înțelegător în relația cu tine. Bucuria femeii în viață este să găsească un miel. Nefericirea ei survine din faptul că deși a găsit un miel, el nu este veritabil. Se preface ca să intre în grații, îți cumpără flori și mici atenții, te plimbă prin parc și-ți cumpără o înghețată, cucerindu-te într-un final prin comportamentul lui blând. După un timp, apar nelămuririle.

De ce țipă mielul și de ce mă critică el ? Era liniștit în conversație, acum e vulcanic. Era iubitor în fiecare dimineață, acum îi provoc scârbă. Era înțelegător, acum vorbim limbi diferite.

Nesiguranta asta emoțională a bărbatului survine din impotența caracterului său de a avea conduita unui miel, pentru că în fapt, el nu a fost niciodată unul. Dar a vrut să fie. Iar asta e greșit, pentru că niciodată nu poți să fii ceva, orice, dacă nu te caracterizează cu adevărat.
Mielul ăsta e de fapt vulpe, iar limita diferențierii nu este suficient de vizibilă precum ne-am dori. Experiența însă ne ajută.

2. Lupul- mascul alfa, impunător, arogant și fidel. Fericirea femeii constă în a fi acompaniată toată viața ei de un partener loial. Tristețea apare însă atunci când lupul nu e de fapt decât o pulă mergătoare pe stradă în căutarea unei pizde noi ca să-și creeze o haită. Deși în relația cu tine, lupul a fost blând, la finalul ei acesta te penetrează cu colții lui ascuțiți și te sfâșie pentru că asta știu lupii cel mai bine să facă. Ba chiar se pișă pe tine pentru a-și marca teritoriul.

3. Vulpea- știm cu toții că vulpea e o curvă. Și din nou, știm cu toții cum arată curva. Caracteristicile specifice sunt aceleasi si la barbati si la femei. Doar că femeile curve sunt mai deștepte și nu le poți mirosi viclenia dusă până la capăt cu pași mărunți și repezi. Bărbații însă se precipitează, nu au răbdarea unei curve feminine, dar au talentul de a da cu bâta în baltă. Dacă totuși ai fost păcălită de un vulpoi, du-te după el și taie-i coaiele. Abia după aceea îți vei regăsi liniștea.


 sursa:www.borcanulcucitate.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate