Un bărbat inteligent știe ce vrea când o femeie inteligentă știe cum să ceară

Amândoi vor același lucru. E clar, dar care dintre cei doi cere primul ? Instrumentul ăla magic de se numește inteligență te ajută să străpungi mentalul celuilalt precum acul ajută seringa să străpungă pielea. De ce mint bărbații inteligenți în legătură cu ceea ce își doresc ? Motivele sunt infinite, dar toate pornesc dintr-un punct comun- incapacitatea femeilor de a intui care sunt adevăratele motive pentru care el se vede cu tine. Confirmându-i un adevăr valabil doar pentru tine, el ca bărbat va ști mai departe cum să-ți direcționeze comportamentul și gândirea în așa fel încât adevărul lui va deveni cel universal acceptat. Subtilitatea e o armă puternică, dar controlată de mâinile nepotrivite, era va părea meschină. Și chiar banală pentru că nu va avea efectul râvnit, ci va acționa în sens invers, spre dezavantajul tău. Sunt bărbați care cer direct, dar aceștia sunt minoritari. Majoritatea dintre ei vor încerca să te scalde în ape limpezi, dar adânci. Și dacă nu știi să înoți cum trebuie, vei sfârși plutind la suprafață, în derivă. Și culmea,nu vei fi salvată de un echipaj de marinari chipeși. Colacul de salvare ți-l aruncă tot el și din principiul reciprocității, vei rămâne fixată pe ideea că ți-a făcut un favor, iar tu va trebui să i-l întorci cândva. Ține minte că dacă mergeai la cursurile de înot de la început, acum nu mai ajungeai în impasul ăsta. Care dintre voi doi deține pârghiile controlului încă de la prima întâlnire, ăla va arunca colacul de salvare celuilalt.
E un adevăr valabil faptul că toată lumea face sex. Dar până să ajungi în patul cuiva, fă pași mici. Nu salturi. Decât dacă ceri banii înainte, atunci se înțelege. Dar nu discutăm de tipul femeii salariate. Cere și ți se va da. El nu o să-ți ceară, ci o să-ți stimuleze imaginația iar  tu îi vei da. Și de aici intervine autoritatea care înclină balanța. Lanțul cererii va fi egal cu cel al ofertei întotdeauna, pentru că nu te vei putea eschiva să nu faci pe plac clientului. E o chestie simplă de marketing să produci doar ceea ce poți vinde. El va provoca atât de multe stări afective, încât vei fi determinată să-i satisfaci fiecare cerință.
Când tu, femeia, dezvolți suficientă acumulare de neuroni, vei ști că cererea ta va fi aprobată și vei ajunge să vinzi tot ce procesul de împerechere a neuronilor tăi dorește. Iar el nu va avea altceva de ales decât să înghită și să pape tot.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Scriitorul Alexandru Mihalcea – povestea unui fost corespondent al României libere la Constanţa