Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

Oamenii sunt nişte curve

Nu pot să răzbat când mâinile îmi sunt strâns legate în lanţurile valurilor de prostie. Nu pot să mişc capul, nu pot întoarce privirea. Îmi aduceţi ca argument veşnica transformare a zăpezii în apă- neaua se aşterne, apa se infiltrează în pământ. Acelaşi proces. Trecerea timpului lasă amprente pe chipul oamenilor, în timp ce natura rămâne aceeaşi- protestez. Trecerea timpului lasă amprente în experienţaele oamenilor, în convingerile lor, în atitudinile şi în modul de gândire.
Trecerea timpului e un rahat pentru mine.
Marea a trecut şi ea prin timp, însă pentru mine pare să rămână aceeaşi- acelaşi chip, aceeaşi grandoare, aceeaşi superioritate în acordarea de lecţii- de la ea am învăţat că dacă îmi doresc să realizez ceva, nu trebuie să renunţ niciodată. Ambiţia ei e demonstrată- la fiecare secundă, aduce din larg, de atâtea milioane de ani, câte un val. Şi nu s-a plictisit. Eu de ce să renunţ la cauza mea?
Rahatul pe care mi-l tot serviţi nu-l mai înghit, serviţi-l altora, eu mi-am schimbat meniul.
Azi voi mânca la prânz afine, puteţi păstra rahatul pentru voi .

Comentarii

Pauza De Tigara a spus…
Imi aduce aminte de o postare foarte veche de a mea, din pacate oamenii chiar sunt niste curve.
Kiraa. a spus…
ce puternic e spus totul! :) frumoasa asemanarea cu marea...chiar foarte!
A. a spus…
"Trecerea timpului e un rahat pentru mine"-ce bine ai spus-o.Mi-a placut postarea,in special numele ei :) Fiecare are momente in care trebuie si chiar trebuie sa fie o curva.Te astept cu drag si pe la mine. :*
Ana-Maria a spus…
Mi-a plăcut maxim postarea, îţi dau dreptate. Cât despre mare, ea va fi mereu unul dintre motive...

Te îmbrăţişez !
DINOeverest a spus…
mmm mmm mmmmm...afineee :)
auch...cineva ar cam trebui sa se simta vizat:P
Anemona a spus…
Imi place ca ai spus lucrurilor pe nume
Nymphetamine a spus…
imi place rabufnirea asta :D
Ioana a spus…
defapt...trupurile noastre sunt ca niste tarfe.
Ghost Painter a spus…
Stiu cum este....:-<
Groaznic... :-<
Acacia a spus…
Continua sa mananci afine. Oamenii vor manca rahat mereu.

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte