Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

desfasurarea evenimentelor-rezumat

Pentru a3a oara imi desfac parul si incep sa-l pieptan apasat. Ma uit in oglinda si realizez ca ii lipseste ceva-nu avea pic de volum. Iau fixativul, pulverizez de cateva ori, aplec capul si rasucesc parul in sensul acelor de ceasornic. In cele din urma reusesc sa-l prind intr-un coc simplu. Ies pe usa incaltata in tenesii mei negri. Era o prostie faptul ca ma incaltasem cu ei- aveam sa  merg 10 km  pe plaja in picioarele goale si deci eram nevoita sa ii car cu mine. Apa este foarte calda-din cauza zecilor de suflete de copii care plutesc pe luciul apei in barcutele lor pneumatice.Scoicile imi sfasie celula cu celula din talpa. In urma mea vad o dara de sange pe nisip. Apa sarata imi curata rana, dar totodata imi provoaca usturime.Inaintez. Ajung in dreptul pasarelei care parca strapunge marea si-o imparte in doua in larg precum sageata lui Perseus. Pare infinita de pe mal, dar can ajungi sa mergi pe mea, ii atingi limitele. Valuri inspumate se ridica violent deasupra ei si ineaca bancile asezate in linie dreapta de o parte si de cealalta a pasarelei. Nu-i tipenie de om care sa se oboseasca sa-i treaca pragul.
Muzica e zgomotoasa, rasuna din fiecare miez de plaja populat cu nefericiti. Soarele se lasa dus spre casa . .

Imi dau seama c-am ajuns-din departare se aude beat de reggae.


Noapte ma surprinde savurand un pahar de bere rece.Curand, avea sa fie ultimul . ..
Dupa ce trei formatii isi facusera numarul-cea de a treia era un soi de rap, " pe versuri filosofice, imblanzite cu realitatea sociala grea "-incepe furtuna.
Locul arata precum o savana, privelistea e impunatoare. Ne adapostim cu zecile sub un cort din sita, incoltiti de vijelie.Ploaia a durat o ora.

Aveam sa merg inca 10 km spre casa, prin ploaie, prin mijlocul soselei, pe bulevard.
Concluzia: cumparati biciclete, drumul o sa vi se pare mult mai scurt si nu veti sfarsi cu basici in talpa sau dupa o noapte de gonit prin apa, nu veti arata ca o ciuperca atomica la capatul traseului.

Comentarii

•Lexa Is Here a spus…
Ce imagine ciudat de frumoasa mi.ai creat in minte:))<3
Ghost Painter a spus…
Ce frumos povestesti, ti-a mai spus cineva? :D
29 decembrie a spus…
@ Ghost : multam :*
Nymphetamine a spus…
da, chiar povestesti nemaipomenit :D
rory a spus…
haios... :)

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte