Adio-ul

Imagine
Ce pot să-ţi dau eu ?
Un trup arzând de viu 
O minte nebună, febrilă
Ochi ce dau de înţeles diafana lumină 

Unde voi ajunge prin lunga dibuire a sufletului-ţi şovăielnic ? Mă întreb . . . sunt prea aproape, prea de murire? Ţi-e sufletul în floare  ori ţi-e dor de înflăcărata-mbrăţişare ?
Pretinzi că-mi ştii de frică, tu pui de cerşetoare, odată negând, taina dispare. 

Când stele se lovesc pe cer, în mintea ta se întâmplă un măcel. Tâmplele nu-ţi mai rezistă, mâini şi buze se strivesc de-al robiei tău trecut.
Eşti obosit, şi-al tău trup ce din lacrimă născut, devine acum totul ceţuri sfâşiate de vânt. Te credeam a mea eternă iubire, a mea vastă plutire. 

Te-ai dovedit, ca într-o geană, una câte una căzând, purtând lespezile negre amintiri, să fii cel care sensibilul meu suflet mi l-ai nimicit.

Suntem fii Lui, şi tu şi eu . . . nu ştiu care dintre noi a fost mai truditor. Dar gloria se-nalţă şi tu n-ai s-o vezi, eşti prea muşcat de lupte ale sânului femeiesc. Privirea-ţi va fi albă, pielea străb…

-n.

poate daca mi-ar fi placut fulgerul, as fi fost mai luminata.

imi place intunericul, imi place sa ma vezi intunecata. sa nu descoperi nimic atunci cand, cu migaleala tu incerci, coastele sa mi le numeri.
cum te afunzi in povestea mea abrupta si te lasi purtat de speranta unui deznodamant, dar el tot intarzie sa mai apara si te prabusesti brusc intr-un abis lipsit de amintiri.
cum lasi tu gandul sa-ti tot fuga in paradis si nu-l prinzi de mana, cum printre amintiri de rob se-afunda si idealuri de desert.
mi-ar fi placut sa fiu mai luminata, sa te petrec in fiecare seara, prin degete sa te trec si pe buze sa-ti asez iubirea.
mi-ar fi placut sa fiu macar o raza in intunecatul tau trecut, macar atat.
ce inima ne-ndurata a putut sa-ti ia si ultimul strop de licarire din acest suflet ridicol de nebun ?

Comentarii

Ghost Painter a spus…
Ar fi putut fi un erotic foarte bun :d
Suflet de curva a spus…
la fel. la fel de bine scris
Little leisure a spus…
wow. draguta asta :)
Ana a spus…
ca de obicei frumos...
Rosaline a spus…
"imi place intunericul, imi place sa ma vezi intunecata. sa nu descoperi nimic" - m-au atins randurile astea, pentru ca ma reprezinta si pe mine, intr-un fel pe care nu il pot descrie...
Lexii a spus…
Mi-a placut.
L. a spus…
Ce faci, drăguță? N-am mai auzit nimic de la tine. Mi-e dor să mai citesc ceva scris de tine. Hai, rapid, a început vacanța, ai timp berechet!
Lexii a spus…
Mi-as dori sa pun si eu aceeasi intrebare..
Pauza De Tigara a spus…
Fara sa ne dam seama, luminam viata unei persoane...>:D<
Daca ai aduna toate pasajele scrise intr-o carte,eu una,as cumpara-o fara sa stau pe ganduri.

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte