Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

o zi, două zile, trei . ..

vine vine o scurtă vacanţă de câteva zile cu ocazia zilei  obişnuite de 1 Mai.
voi ce faceţi atunci ?
la mine plouă  . . .
of.

Comentarii

...Stefix... a spus…
Zilele orasului la noi. :)
Ioana a spus…
EU...invat, se apropie tezele :-< si o sa am cateva iesiri micute, piesadepuzzle@yahoo.com ...este id-ul meu poate vorbim >:D<
Nymphetamine a spus…
eu invat :(
si-mi bag ceva;((
Kiraa. a spus…
dita' eseul la romana. hah
si plimbari, presupun
...life a spus…
Eu nu fac nimic:))
Doar o sa ma bucur de scurta vacanta:x
Rosaline a spus…
stam...si asteptam sa se termine.
Maia a spus…
in vama, ca tot poporul.
Lucian a spus…
La noi e cald. Dar poate ca nu e implicit si bine. E prea cald. :)
Lilia a spus…
eu vacanta nu am....munca, munca, munca.....si e o caldura de 35C dar nu ma plang....imi place ce fac la momentul dat...numai ca mi se face dor de mirosul de lilieci si de ploaia din primavara de acasa.....si cand ma gandesc la buchetele de lacrimioare care le punead la mine in camera....imi vine acum sa urc in avion si sa zbor spre casa...

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte