Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

bucuria momentului

in toata zarva de astazi, cu toate pregatirile, am apucat acum, cu cateva clipe inainte de a pleca la biserica, sa va scriu si sa va urez cu drag un Paste Fericit, momente frumoase si placute alaturi de cei dragi voua, familie, prieteni.
va multumesc tuturor celor care mi-ati urat cu atata caldura sa ma bucur de fiecare moment. apreciez din inima gestul vostru si pot spune ca sunteti singurii care mi-ati urat asta.
ne auzim maine, dupa ce vom ciocni un ou rosu si vom bea un pahar de vin si fripturicaaa ...
Paste Fericit tuturor !

Comentarii

29 decembrie a spus…
@ calator spre infinit: Adevarat a Inviat !

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte