60 de file

clipesc de câteva ori şi simt cum lucrurile din jurul meu se scufundă. ceasul îşi pierde menirea, timpul nu mai răbdare cu el. pereţii se cutremură la auzul bătăile inimii nebune, iar rafturile, cândva curate, sunt prăfuite acum. filă cu filă se desprind de ultima carte citită: viaţă.

ce mitocănie, cum să numeşti o carte după o asemenea animaţie ?
ce scrie în ea este o porcărie, este un rahat de litere ale căror sens nu îl deduc. adunate pe un rând de cârpă putrezită, stau şi-ngână unui visător despre efectele iubirii şi cât de nocivă este ea.
eşti un dobitoc, aş spune, să crezi că iubirea te va afecta cu ceva. cum să fie ea nocivă, când tot ce e mai drag pe astă lume s-a fondat prin ea. şi cum să crezi că nu e totul, că îţi transformă spiritul în cenuşă, că ucide frumuseţea trupului, când prin ea te simţi ocean de flori pe-un câmp uscat şi stins.
vreau să modific titlul fiecărui capitol al acestei cărţi, vreau să ofer sens fiecărui rând, să aduc speranţa şi nu printr-un gest nebun, ci prin iubire .

Comentarii

Anca Snow a spus…
Dragostea... poate fi nociva si blanda... E interesanta pentru ca este imprevizibila... nu stii niciodata la ce sa te astepti de la ea :-?
Iona a spus…
mereu cand intru pe blogul tau nu stiu la ce sa ma astept, da' raman mereu cu o impresie de bine
Unknown a spus…
ce frumos iei apararea iubirii
Iulia a spus…
Vrei sa schimbi fiecare titlu de capitol? Sustin si aprob...vrem sa ne scriem propria carte...propria viata!
Lavinia Dance a spus…
atunci ofera sens fiecarui rand, si adu speranta asa cum iti doresti, ce te opreste?
Maia a spus…
cate s'au spus despre iubire, cine mai crede?

Postări populare de pe acest blog

Sub arcadele de fluturi

Sâmbătă, ziua 16. Mă opresc din când în când să privesc în spate