Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

continuare1

îi place chimia, botanica, psihologia. e un tânăr înzestrat cu simţul umorului, îi place să vorbească în enigme, să bea din când în când câte un pahar de coniac.
îi cunosc toate replicile, ştiam că e sortit să sufere în viaţă din cauza firii sale modeste, calme, libere. uneori, privirea i se debranşa de lume, de peisaj şi era cuprins în revolta metafizică. se revolta împotriva condiţiei sale şi a întregii creaţii.
îl sfida până şi pe Dumnezeu, spunând că singura scuză a Sa e că nu există.


Comentarii

...Stefix... a spus…
viata de artist :)
Lamaitza a spus…
Ultima frază e un citat, nu-i așa?:) oricum, mi-a plăcut mult!
Rosaline a spus…
deci sa inteleg ca asta e descrierea prietenului imaginar?:)
29 decembrie a spus…
@ Lamaitza : iep, stendhal:d
29 decembrie a spus…
@ Rosaline: e cine vreti voi sa fie...
Ami a spus…
Un om fascinant, unul de care probabil nu te poti plictisi.


Sper sa ai o primavara frumoasa :).
Denisa a spus…
Interesant acest tanar:-?
Iulia a spus…
oare exista ?
£αvi H. a spus…
cine sa existe?
B.D. a spus…
Ce descriere...
Maria S. a spus…
perfect man.

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte