Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

Thought of you

 . . . fără cuvinte noaptea..

Comentarii

Roro a spus…
Uneori noaptea,vorbeste mult prea mult.
Nymphetamine a spus…
se pare ca te pricepi si la melodii, nu doar la texte:)
krikit a spus…
peste aproximativ 30 de ore vom dansa din nou impreuna dupa care ne vom opri, ne vom aseza pe o banca si vom sta doar noi doi in timp ce lumea se invarte in jurul nostru...asa cum spune si melodia.
te iubesc!
Rosaline a spus…
videoclipul e superb...un dans in creion al tristetii, al dorului, al neputintei.
Aimee a spus…
Superba melodia:XSuperb videoclipul:X
Multumesc mi.ai fericit ziua>:D<!
Janett. a spus…
Frumoasa melodie 8->
Torden a spus…
Fink ai ascultat, @29decembrie :)?
Denisaaa a spus…
ma linisteste melodia asta :X
Maria S. a spus…
ce frumos si linistitor.
Kiraa. a spus…
am mai vauzt fimuletul. nu mai stiu sigur daca era aceeasi melodie, dar si atunci, si acum am senzatia ca e creat, si nu gandit...

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte