Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

Noul Magazin Toff

Nu am fugit în lume, nu am părăsit planeta, doar am lucrat la ceva nou, şi pentru mine, dar şi pentru voi. Am deschis un site pentru fete, mândrele de ele, şi un blog, tot pentru fete, culmea :d.
De ce zic pentru fete ? Pentru că acolo veţi găsi de la rochii, până la articole de toamnă, să nu grăbim iarna !
Tot ce oferă site-ul şi blogul sunt haine noi, frumoase, bine alese şi cu gust. Da hai gata, încheiem, vă las să vă uitaţi şi să-mi spuneţi părerea voastră !! ( ps: revin mai târziu )

http://toff-shop.blogspot.com
www.toff.ro

Comentarii

Den' a spus…
foarte tare ideeea
roscata din vis a spus…
oooo....foarte frumos, felicitari....
Rosaline a spus…
nu am înțeles.
este totul munca ta - toate hainele și modelul și vânzările - sau ne prezinți ceva care ține de o cu totul altă persoană, iar tu te-ai ocupat numai cu prezentarea?
29decembrie a spus…
@ Rosaline : totul este munca mea:d
Denisaaa a spus…
frumos,apreciez.iar hainele sunt super faine!:*
Roro a spus…
Sa nu oprim toamna.;)).Ne-a croit rochite frumoase.:o3.Super gandit.Imi place.\:D/
aliz3 a spus…
foarte fain site-ul.<3
iubesc alcoolul a spus…
interesant site... ;)
Erys a spus…
felicitari ! frumos realizat! iti doresc mult, mult succes!
Danyela a spus…
Imi place!Felicitari:)
Adda a spus…
grozava idee <3

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte