Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

Dragă K.

deci, Kiraa, motivul ar fi că, nu vreau să ocolesc subiectul, nu. dar acum mănânc o piersică crudă care-mi rupe dinţii şi gingiile îmi devin imflate. beau şi nişte apă deci reacţia stomacului meu va fi imediată. constantă ? asta nu ştiu dar voi afla. eu, draga mea Kiraa, pentru că îmi eşti dragă, nu ştiu  vorbi deschis despre a mea fericire la o această oră târzie. că pentru o fată se zice e ruşine, să umble pe maidan la o aşa oră. nu se cuvine. revin la subiect, subiect care se pare cam pierdut. deci Kiraa, motivul fericirii mele e chiar fericirea. căci ce te poate face mai fericit decât fericirea însăşi ? eu sunt fericită pentru că asta simt şi în asta cred.
ştim ceea ce suntem, dar nu ştim ceea ce putem fi, a zis cineva. iar pe mine mă face şi mai fericită faptul că tind să aflu, să cunosc, dacă pot fi şi altfel. cred că pornesc într-o călătorie . . .

Comentarii

Kiraa. a spus…
aw, nu ma asteptam sa-mi raspunzi asa, ma simt tare bine c-ai facut-o. motivul fericirii tale ti-e chiar fericirea insasi. poate ca ma asteptam la un raspuns de genul, doar ca in mai putine cuvinte. din nou, ma simt tare bine ca mi-ai raspuns asa, am citit cu gura pana la ureche tot. :) asa cum credeam, ma bucur ca fericirea e cauza fericirii tale, in seara asta mi-ai dat si mie putin din ea. recunoscatoare - probabil e printre cele mai potrivite cuvinte >:d<
29decembrie a spus…
oamenilor speciali le raspund intr-un fel cu totul special :*
Chim =D a spus…
genial si foarte frumos spus :| <3
Exact, ce poate fi mai fericit decat fericirea?;)
The Pillowman a spus…
Multumesc pentru comment
PS: Nice blog :)
Teona a spus…
good point :*
C.L.M. a spus…
Doamne, ce frumos!
Pauza De Tigara a spus…
pastreaza-ti a ta fericire pentru totdeauna >:D<
Jimmy a spus…
credeam și eu în fericirea asta cândva:) acum nu știu în ce măsură se mai numește fericire. eu o numesc vis:)

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte