Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

Meditaţie

acum ştiu cât timp a trecut şi cât încă va mai trece. cât am dus dorul ca al unui om alienat, cât l-am cărat în spinare şi câtă apăsare . . .  câtă apăsare. şi chiar eu îmi ziceam adesea că toate-s trecătoare, că tot ce am iubit avea să se transforme în sudoarea inimii crăpate, a minţii ce niciodată nu-i lucidă şi a privirii sclipitoare de acum. căci ochii parcă se transformă din cei a unui om nebun, în ai celui mai ferit de păcat, fericit de soartă şi-mpăcat.
şi uneori meditaţia e bună, e bună pentru suflet, e bună pentru trup, e bună pentru minte, dar mai ales pentru suflet, el e singurul care a durut.
şi cel care poate, încă suferă . . .

Comentarii

ochelari de ploaie a spus…
uni mai pleaca, alti mai vin, dar el e singurul care ramane...
Lorelei a spus…
poti sa imi lasi si mie id-ul tau intr-un comentariu? n-o sa-l public.:). simt ca tu ma intelegi.
Meditatia e buna...
dar ajungi sa te izolezi daca recurgi la ea mult prea des...:(
•pinky girl a spus…
sa meditezi este bine la un moment dat o sa trebuiasca sa o faci doar pentru a gasi calea corecta
Costea a spus…
Am observat în ultimul timp că oamenii nu ştiu să mai iubească. Femeile se complac în surâsuri pline de venin. Bărbaţii se gândesc doar la cum ar fi să...
HnH a spus…
"eu imi ziceam adesea ca toate-s trecatoare" - idem.. sper sa ma transform intr-un om "ferit de pacat, fericit de soarta si-mpacat."
Iris Tiron a spus…
e frumos sa meditezi , dar sa nu cazi in extrema cealalta :)
Goda a spus…
E atat de greu cand indiferent de actiunile noastre, sufletul e cel care pana la urma va fi ranit si va suferi
BLUE FOX a spus…
Draga 29decembrie,
Stii cum vine treaba asata?
Trupul face si sufletul trage!
Mintea saraca, ramane sa mediteze
si sa judece care a gresit!
Fata din poza e superba dar pacat
ca e trista. O seara a linistii si
a gandurilor frumoase iti doresc!
~ Daniel Marcus.

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte