Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

Templu


ce gândesc şi ce să cred despre mări, oceane
când doar privindu-te mă simt un templu ridicat din ape.
şi nu de orgolii mi-este mie teamă, nu mi-e nici de voi suferi
mai teamă mi-e că tu printre zei vei fi iară
şi doar simbolic iubind, tot îmi vei lăsa o rană.

în jurul tău e foc, în juru-ţi e mărinimia
şi slavă muritorii îţi aduc, doar să le laşi mândria
ei nu ştiu că nici un zeu nu e mai uman
decât cel ce n-are îndrăzneală să-şi zdrobească robii.

neînduplecat spre cer privesc iară
şi lumina îmi inundă ochii
toate suferinţele trăite
vor umple golul templului de apă.

căci nimeni nu e obligat să-şi sfâşie inima pentru a vedeace se află înlăuntrul ei . . .

Comentarii

aliz3 a spus…
Nimeni nu o să îşi sfâşie propria inimă dar vor exista întotdeauna alţii dornici să elucideze misterele îngropate înăuntrul ei.
Kiraa. a spus…
imi place ce s-a spus mai sus. :)
hm, a trebuit sa-ti citesc de cateva ori poezia! >:d<
Father a spus…
Un poem admirabil!
Felicitari si o zi frumoasa!
Pioggia d'aprile a spus…
Poemul mi se pare un pic fortat. Nu prea e pe gustul meu. Eu as fi vazut altfel transpus in cuvinte (e o parere personala, nu trebuie sa tina cont nimeni de ea).
Simplitatea nu iubeste scenele fortate: prin aceasta ea amageste si se amageste. Ci ea este imbracata in vesmantul cel mai nemestesugit, acoperita de aceasta haina, ea nu se face cunoscuta si nu este bagata in seama de oameni.
Iar o inima eu i-as da urmatoarele: tacere, simplitate, nefatarnicie, lipsa de sfortare, libertate.
Pioggia d'aprile a spus…
@ erata

unei inimi
von stroeberg a spus…
nu tin minte nici o ploaie d'aprilie mai... amuzanta ca asta...
pace voua copii...
29decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile :e bine sa-ti expui punctul de vedere, dar nu sa critici opera si autorul..
asta inseamna a avea un punct de vedere.
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec, bine, scuze. O sa ma abtin pe viitor, tocmai ca sunt incapabila sa ajung cu tine la o viziune similara. Suntem mereu in balansoar, cand tu sus, cand eu jos. :):).Si tot asa. Mii de scuze, 29 dec !
29decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : scuze, pentru ce ? am incercat sa-ti explic ca atunci cand te aflii intr-un cerc si vei dori sa-ti exprimi opinia in legatura cu scrierile cuiva, niciodata nu vei critica aspru ceea ce a scris cineva si chiar persoana insasi. vei cadea in dizgratie. ci din contra, trebuie sa spui ce ai simtit cand ai citit si ce crezi tu ca e deranjant la trairea care ti-a transmis-o.
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 decembrie, ai dreptate in ceea ce zici in legatura cu exprimarea unei opinii intr-un cerc si a nu critica aspru. Perfect de acord! Ai dreptate! Recunosc ca la acest capitol stai mult mai bine decat mine. Si am si specificat ca sunt incapabila, eroarea este la mine, nu la tine. Eu sunt incapabila cu tine, pentru ca aveam alte asteptari, adica speram la o viziune similara. Si de aici si exprimarea un pic aspra. Imi cer scuze. Te rog sa ma scuzi!

Cu altii daca simt ca sunt incapabila, tac. Si imi exprim opinia doar atunci cand cineva doreste deschidere sa si perceapa sau imi cere in mod expres o parere, altfel nu vreau sa-l debusolez.

Inca o data, te rog sa ma ierti !
Pioggia d'aprile a spus…
@ eu astept un post cu o fotografie cu una care alearga de bezmetica ca iubeste. Cu o pajiste verde, ca dupa atatea ploi, totul e verde acum.

glumesc (sau poate nu) :):):):):)
29decembrie a spus…
:)) in caz de voi gasi una, cine stie:>
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec, nu mai este nevoie. N-o vei mai gasi. Mi-a picat fata efectiv, unii sunt de-a dreptul incorigibili.
Auzi, hai sa-ti povestesc si tie, cica era unul timid, dar el ar fi incercat de curiozitate, tu stii? se organizeaza ceva ? Na, sa-i satisfacem curiozitatea omului.
Si stii ce-i culmea ca acesti oameni au pretentii ca apoi sa-i intelegi. Si ce sa intelegi, frate, ca ei sunt pe alta dimensiune a vietii? Ca eu nici in gluma nu as fi scris. Si mai apoi se intreaba aceiasi oameni de ce nu li se revela nimic in planul trairilor si sunt limitati chiar si in exprimari, iar ceilalti le par severi daca nu ajung pe aceeasi viziune a trairilor si exprimarilor.

Nu imi mai imi trebuie in viata mea asemenea oameni inconstienti ,efectiv, nu apreciaza nimic, iar daca indraznesti sa nu iti placa ceva, esti rea.
Da, sunt URATA SI REA, daca este vorba de asa.
29decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : am inteles, doar ca imi este cam neclar? mai ales primele 2-3 randuri:))
Denisa a spus…
mereu foarte frumos:)
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec,
nu-i nimic, acum nu pot sa mai explic. Sunt plina de plans si inima mi-e atat de franta. Ma retrag ! Multumesc ptr tot ! Pa
29decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : daca vrei sa vorbesti cu cineva, poti spune, eu te ascult deschis sa stii.
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec, iti multumesc, crede-ma, dar nu pot, sunt plina de plans si mi s-a frant atat de tare inima, ma doare de nu mai pot. O sa-mi treaca, ai sa vezi, nu-i nimic, o sa-mi treaca, o sa fiu iar fericita. Ma duc sa ma spal pe fata si ies in parc la aer, o sa-mi fie mai bine.
Seara buna.
29decembrie a spus…
da, o sa-ti fie mai bine, nu uita ca toate-s trecatoare si noi la fel trecem prin viata asta...
ღAzucenaღ a spus…
Intotdeauna scri impresionant .
Pioggia d'aprile a spus…
@ 29 dec,eu am prea adancite valorile si credinta in mine ca sa cad prada deznadejdii. Am plans, mi-a trecut si imi vad in continuare de viata mea.
E frumos in parc in perioada aceasta din an, dupa atatea ploi este totul verde. Luna mai e favorita mea. Am auzit si o ciocanitoare care batea intr-un trunchi de copac si i-am si zarit motul rosu, ce simpatica era. :) Acestea sunt cele mai inteligente pasari dupa corbi.
Stii fabula cu vulpea si corbul, cand vulpea incerca sa-l linguseasca pe corb :):) Corbul e pasarea mea favorita, pentru ca e inteligenta si nu s-a lasat pacalit de vulpe.
iulie a spus…
dar noi, trebuie sa ne cunoastem simturile, altfel.. nu stim unde ne pot conduce :)
Pioggia d'aprile a spus…
@ corbul nu s-a mai lasat pacalit de vulpe a doua oara :):)
29decembrie a spus…
@ Pioggia d'aprile : ma bucur ca esti mai bine, si da, corbul chiar e o pasare inteligenta:)
Pioggia d'aprile a spus…
@Ciorile de camp şi corbii apartin familiei corvidelor. Corvidele sunt remarcabil de inteligente, rivalizand cu chiar cu maimutele superioare la capitolul abilitatii de a rezolva diverse probleme. Si am citit experimentul cu apa, pietricelele si viermele. Simpatic test si experiment. Draguz.
Absolut mirific poemul!:]

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte