Marți, de dinaintea lui joi; prima marți din jurnal

Imagine
Fericită. Așa m-am simțit în dimineața aceasta. Mâna lui fierbinte îmi aluneca pe coapse, iar respirația i-o resimțeam pe gât. Mă gâdila ușor, și mă excita în același timp. Degetele lui îmi mângâiau chiloțeii. Fiecare atingere a sa, trezea în mine dorințe carnale. Mă provoca într-așa manieră, încât mă inundam între picioare, ca Lunca Dunării primăvara. Mișcarea mâinii lui, din ce în ce mai accelerate, îmi provocau accese de excitație continuă. 

Voiam să-l simt, să-i ating buzele cu limba, să-i mușc gura toată și să-i ofer cel mai dement sex oral. Gândeam și voiam, pe spinarea impulsului, să mă iubească cu totul în această dimineață. Să-mi sărute vaginul și să-l simt că mă iubește. Ca o formă de apreciere și dorință, buzele lui au coborât pe sub pătură, să le întâlnească pe ale mele. Mi-a luat-o înainte.

 Sexul oral la mic-dejun este cea mai sănătoasă masă. Pentru cuplu. Am știut din momentul acela că-mi voi dori să i-o sug în fiecare dimineață și să fac sex cu el după-masă, toată viața …

Luciditate amară

am constatat cât de frumos este să te privesc. am constatat multe de-alungul timpului doar privind în ochii tăi. am descoperit un lac în ei, năpădit de tufe mici somnoroase şi mirosind a plantă nouă. am văzut un pescar cu barca sa pe lac, unde vântul suna ca nebunu printre trestii. nuferi uşor pluteau deasupra luciului înverzit de alge putrede. cu sălcii la mal şi plângătoare, cu flori dulci mirositoare, am constatat cât este de frumos să-ţi revăd ochii.
cum mă pierd şi galopez ca o ţicnită, cum sunt născută ca să zbor prin al meu destin, de tine preaplin.
cum să constat acuma că totu-i pe sfârşite, ca ape dulci sufletul n-au să-mi mai învie şi că nici ruga sau iertarea n-au să te aducă înapoi.
cum să-mi repet crudul adevăr dacă şi zilele alungite îmi pier ?

Comentarii

Poza e asa frumoasa...ma duce cu gandul la noptile pierdute afara,sub lumina lunii...
Iris Tiron a spus…
cat de frumoasa si amara este dragostea ...
Eqinn0xx ~ a spus…
Dragostea este frumoasa si nu
devine amara daca o indulcesti
cu un sarut macar imaginar.
Iubirea pastreaz-o ca pe o
icoana a sufletului tau,
pastreaz-o curata si spune-ti
in gand "iubesc Iubirea". Te vei
ruga ei si ea va veni sa te ajute
atunci cand sufletul te doare.
Iubirea te iubeste, pastreaz-o in
inima si nu o departa de tine.
only.hope a spus…
foarte frumos:X
vacitim a spus…
Hristos a inviat!

Stii,iaste un citat, cred ca Maquez este autorul, care spune cam asa: daca iubesti cu adevarat pe cineva lasa-l sa plece; daca se intoarce la tine, atunci e al/a tau/ta pentru vecie :)
Liz a spus…
e cald la tine, cateodata bittersweeet, intotdeauna frumos... cand e despre dragoste, e frumos...
Te citesc cu placere.
Jimmy a spus…
aici ma regasesc :)

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte