Destin

" În mod normal, n-ar trebui, îmi spun, decât să întind mâna spre crengile pline de soare şi de fructe pentru a pipăi limitele fericirii. Dar nu mâna e de vină dacă ezită şi dacă, de atâtea ori, ne complicăm inutil. Adesea nu suntem în stare să facem tocmai gesturile cele mai simple. Simt că acum văd clar ce ne poate învăţa marea şi înţeleg că soarele e învins. În acelaşi timp ştiu cât m-ar costa  să fiu constrâns la această singurătate. Mi se părea că goana mea n-avea să se sfârşească niciodată şi voi goni astfel, cu părul în vânt, cu ochii strălucitori, tânăr şi nepăsător, până la sfârşitul lumii. La ce mi-a folosit această trufie?
Nisipul nu uită decât ceea ce vrea el. Ar fi trebuit să ştiu acest lucru când eram tânăr."11 comentarii :

Lilu spunea...

''Adesea nu suntem în stare să facem tocmai gesturile cele mai simple.'' Asa este ^^ si cine stie poate nisipul o sa fie si de partea noastra nu?;))( O sa vina si vremurile bune) dar lasa asta sa-ti spun cat de special e postul! ma pot regasi in el si e de apreciat! <3

Andreea Cristache spunea...

Destin....
Frumoasa imagine!
>:D<

ochelari de ploaie spunea...

da...

Kiraa. spunea...

chiar îmi place. în special cum începe.
ai dreptate. :*

Iris Tiron spunea...

se vede ca iubesti intradevar marea ... deosebita postare:)

Father spunea...

Interesant!

Pioggia d'aprile spunea...

"Toamna-si aduna frunzele. Nu-i vant. Cad singure. Destin.

Pe sub stele au trecut aripi cu glasuri calatoare. Cad stele pe tot cerul, lung, in noapte. Lumina lunii si-a adus licarirea pe la ferestre, dar pleoapele si-au pierdut noaptea. Sufletul si-a pierdut somnul. Trupul nu-si mai gaseste locul in culcus. Tamplele cauta odihna, cand pe o parte, cand pe cealalata. Fruntea se increteste. O mana acopera ochii. Dar luna plina a nesomnului strafulgera in suflet ca si-n noapte. Miroasa a frunza veche. Gandul porneste ca un caine sa-si caute iarba de leac a somnului cel bun"

:)Sarut palmele care-mi sprijina obrajii.

Pioggia d'aprile spunea...

Sarut palmele care-mi sprijina obrajii si somnul cel bun. :)

elena spunea...

abosolut superb :X:X

fatacareaduceploaia spunea...

sensibil si frumos:)

Suflet de curva spunea...

profund

Copyright © 2014 29 decembrie

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi