Only you

"One person can change his own name, his street, his face …but there is one thing he can’t change… he can’t change his passion." - and my passion is you . . .

 

8 comentarii :

Kiraa. spunea...

drăguț citatul. xD

Deniza C. spunea...

simpa' tare :).

ink.heart.for.poem spunea...

simplitatea reprezinta frumusete. Foarte dragut:*

Anushka spunea...

foarte frumos citatul..si poza e draguta :)

Father spunea...

Este frumos sa ai pasiune fata de el; este frumos ca nici el sa nu-si schimbe pasiunea. Dar sunt si o gramada de motive care pot face ca pasiunea sa sa se duca pe apa sambetei. Pasiunea este focul iubirii, si trebuie sa-l intretii ca sa nu se stinga. Iubirea rezista daca este reciproca si sincera. Daca iubirea este langa tine, n-o lasa sa plece. Daca o regasesti, iubirea nu va mai fi aceeasi.!

iulia spunea...

frumos:x

Pauza De Tigara spunea...

"O pasiune n-are nevoie de motivari. Ea nu cere neaparat sa fie inteleasa si explicabila. Dimpotriva, incepe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfarsind abia cand simte din nou nevoia de lamuriri"

Father spunea...

Daca nu lamurim pasiunea, daca nu laudam iubirea, ne mai ramane oare ceva frumos despre care mai putem vorbi? Laudam primavara si florile; laudam cerul luna si soarele, dar hai sa punem iubirea pe primul loc. Daca nu avem pasiune, iubire, ce ne mai ramane?

Copyright © 2014 29 decembrie

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi