Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

would you ?

- Would you like to live forever ?
- No, because forever is such a scary place . . .


Comentarii

ink.heart.for.poem a spus…
no, because forever is such a scary place...

Fara cuvinte!:X:X:X
Andreea a spus…
Orice necunoscut ne înspăimântă...e important cum ştim să ne luminăm calea (întunecată)...

p.s. Dă un semn...nu muşc!:))
Hordy a spus…
Nu îmi doresc să trăiesc pentru totdeauna pentru că vezi tu, dacă vrem să nu îmbătrânim deloc, asta înseamnă a trăi pentru tot deauna trebuie să realizăm că asta implică cea mai tâmpită chestie. Ar fi frumos să decizi, să zici bun deacum nu mai cresc. Nu poţi alege vârsta, 19...30 de ani. Practic nu mai creşti de la naştere. Oare ce viaţă e aia când eşti inconştient, nu ştii vorbi, nu ştii nimic, nu conştientizezi că trăieşti. Am fi ca pietrele doar că am avea sânge prin vene
maricica a spus…
Iarăşi ne uimeşti! Îmi plac astefl de gânduri/meditaţii. Reflectă realităţi pe care nu le observăm.

mf
Diana Frumosu a spus…
îmi plac astfel de întrebări-răspuns.
sunt minunate. adică minunate prin simplitate, dar simplitatea asta e absolut profundă.

bravo.

diana
29decembrie a spus…
@ ink.heart.for.poem : >:D<.

@ Andreea : da, asa e. seeemn :)).

@ Hordy : ai pus problema intr-un mod diferit, e bine. pentru ca ceea ce scriu formeaza idei si concluzii diverse, iar ceea ce scrieti voi, mesajul pe care l-ati inteles, ma incanta.. citesc multe viziuni, si ca de obicei de la tine nu ma pot astepta decat la ceva frumos. :)

@ maricica : sunt bucuroasa ca reusesc sa va aduc uimire pe chip :*, da, sunt lucruri insignifiante, dar pline de continut.

@ Diana Frumosu : imi place simplitatea, ma reprezinta ca fire, gesturi, gandire. multumesc :*.

@ Blair : cei ce iubesc cu adevarat nu imbatranesc niciodata cu adevarat, mor din cauza varstei lor, dar raman tineri . . .
manoliu a spus…
Toti imbatranim, dar cei care iubesc imbatranesc frumos!
Pauza De Tigara a spus…
sa traim pentru totdeauna...nu cred k meritam vesnicia pt ca nu suntem in stare sa profitam de anii astia pe care ii avem
manoliu a spus…
"Un singur ceas de dragoste poate face cat viata intreaga" - Honore de Balzac.
Cony a spus…
Cred ca viata ar deveni prea banala daca toti am trai vesnic. Mi se pare ca si asa nu ne apreciem destul de mult viata, daca am trai la nesfarsit ar fi un motiv in plus sa ne credem si mai importanti decat suntem...

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte