Postări

Se afișează postări din octombrie, 2010

Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Călătorie erotică

Am o imensă speranţă că vei rămâne tu însuţi. Imensă, dar nu nesfârşită.
.
.
.
Priveşte-ţi ochii gălbui prin fereastra spre stele şi cândva vei găsi o cale de a face oamenii fericiţi, să râdă.
Găseşte-ţi inima din care te-ai născut şi refuz-o pe cea străină.
Aruncă-te în braţele iubirii şi dă libertate trupului tău livid.
Uită-te prin ochii mei la buzele tale şi-ţi vei dori ceva mai mult de atât. Mângâie-mi coapsele fierbinţi şi gura-mi va surâde. Nu fi speriat, strecoară-ţi mâna prin părul meu ostil.
Sărută-mi lobul cald, timorat cu o tainică migală.
Ridică-ţi capul de pe cearşaful putred şi valuri de tandreţe vor trece peste tine fără să te înece. Melancolia ţi se vede întipărită pe chipul tău aprins de nelinişte.
Şi unde duc toate acestea, nu voi şti . . . dar pot afla.
Şi e un singur mod . . . credeam că l-ai uitat, când tu de fapt nu l-ai cunoscut vreodată.