Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Surâs culcat

ziua pare o dramă fără acte. fiecare moment latent durează ore până la descoperirea lui şi parcă ceva îmi înfioară mintea tembelă . . . o degajare a sufletului, o plutire pe ape limpezi şi verzi, o tensiune de neîmpăcat şi supremaţia unui delir organizat.
o plăcere a sufletului de a pluti în necunoscut, în locurile peste care suflă nebunia.
nebunia îmi hrăneşte realmente spiritul liber, îmi ascute nevoia de dragoste.
lucrurile astea există. le văd şi nu mi le poate lua nimeni.
e visul meu şi îl voi trăi pe pagini care ar prinde miros de carte veche.
e visul unui suflet bolnav de foamea inimii . . .
iar aceea,
e dragostea.

Comentarii

°•ShtRumff°• a spus…
Buna,imi cer scuze ca am trecut tarziu pe la tine, dar intru mai rar acum pe blogul Reverse in favoarea celui de wordpress.
Ai idei minunate si eu admir ft tare persoanele care se stiu diferite si nu ascund asta doar pentru ca lumea nu intelege mereu ceea ce vor ele sa spuna. Ai expresii originale si imi place sa iti analizez randurile cu atentie ca sa le gasesc intelesul meu.
O sa mai trec pe la tine pt esti o gazda tare buna;))...
Uite aici linkul unei povesti de-ale mele, daca esti interesata de fantezii si legende: http://shtrumphy2.wordpress
Te astept cu parerea ta sincera si sper sa mai tinem legatura.
Te pupa un Shtrumph:*!

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte