Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

for always, for love

Şi dacă mi-ar cânta cineva la chitară mi-aş ridica privirea la cer şi aş face o plecăciune.
Aş vrea să pot pluti pe ape în dimineţile reci de vară şi să învăţ să iubesc vântul.

Vreau să învăţ a iubi lumina multă şi umbra mare, să învăţ a avea încredere în simţuri, să învăţ a desena umbre aprinse, să suport atunci când cerul se va prăbuşi pe noi doi. Să-ţi arăt că totul începe ca într-un vis  şi să sfârşim în el. Să-mi trec gândurile toate în pagini de hârtie şi să învăţ că timpul aduce lucruri penibile prin destin. Să învăţ că buzele pot amuţi  când sunt sărutate, să uit a trăi din precauţii inutile şi să învăţ a respinge adevărurile de rutină. Să am ochii în care speranţa luceşte şi să-mi pot aminti fiecare amănunt al aventurii mele mai târziu.

Să nu te uit pe tine şi pielea ta fină, să am grijă de noi şi să iubesc din inimă.

Comentarii

Ioana a spus…
marea te purifica:)
Statusuri pe mess a spus…
Buna , te intereseaza un schimb de link cu http://statusurimistopemess.blogspot.com/ ? Daca da , ma poti trece - Statusuri Noi - si apoi sa lasi un mesaj pe blog la orice articol cu link si nume . Mersi , o zi buna in continuare!
Blair a spus…
'Să nu te uit pe tine şi pielea ta fină, să am grijă de noi şi să iubesc din inimă.'-pana cand ?
Blair a spus…
eu as alege pentru totdeauna.
°•ShtRumff°• a spus…
"Vorbeste marea despre corabii scufundate in furtuni si despre visatori, plecati de-atatea ori, in van, spre infinitele carari din patru zari...Dar cand vantul obosit printre nori s-a risipit iar soarele saruta marea, in betia de culori, mii de valuri par vioi, urcand in struna lor VISAREA!..."

O intrebare am: Esti indragostita?:D
Te pup:*!
Iulix a spus…
Welcome to my blogroll!!

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte